Maatschappij

AEGON denkt aan het milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Financiële bewustwording

Aegon staat midden in de samenleving en wil op een positieve manier, met oog voor die samenleving, ondernemen. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in onze visie.

Lees meer...

Verantwoord beleggen

Aegon beleggen

Wij willen op een duurzame manier beleggen. Daarom volgen wij de richtlijnen van de Principles for Responsible Investment van de Verenigde Naties (UNPRI).

Lees meer...

Aandacht voor milieu

milieu

Wij hebben oog voor het milieu. Met ons milieubeleid regelen we onder meer de inkoop en het verbruik van (duurzame) energie, het recyclen van ons afval en de manier waarop we onze gebouwen inrichten.

Lees meer...

Aegon Foundation

AEGON Klantenservice

Wij vinden het belangrijk dat mensen zelfstandig financiële keuzes kunnen maken. Maar voor sommige mensen is dat niet vanzelfsprekend; zij hebben daar ondersteuning bij nodig. Met de Aegon Foundation bieden we die hulp.

Lees meer...

Maatschappelijke donaties

Gebouw VUmc

Aegon doneert wereldwijd aan goede doelen op het gebied van gezondheid, welzijn en scholing. Zo zijn we hoofdsponsor van het Alzheimercentrum van het Medisch Centrum van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Lees meer...

Fraudebeleid

eerlijk over oneerlijkheid

Aegon wil klanten eerlijk, volledig en duidelijk informeren. Gelukkig is dat meestal wederzijds. Krijgen we toch met fraude te maken, dan nemen we maatregelen volgens ons fraudebeleid.  

Lees meer...

Code Banken en Code Verzekeraars

Twee handen

Aegon wil mensen helpen hun financiële doelen te bereiken en goede financiële keuzes te maken. Daarvoor is wederzijds vertrouwen nodig. Daarom handelen wij volgens de Code Banken en Code Verzekeraars. 

Lees meer...