Klantenservice icoonRegeling beleggingsverzekeringen

Regeling Spaarbeleg 2014

Aegon past de overlijdensrisicopremie aan voor Koersplan en 11 andere beleggingsverzekeringen die van 1989 tot en met 1998 zijn verkocht door Spaarbeleg. Wilt u meer weten over deze regeling? Lees dan de informatie over regeling Spaarbeleg 2014.
De Aegon-regeling is bijna volledig uitgevoerd. Bijna al onze klanten zijn geïnformeerd en de eventuele tegemoetkoming is direct in de beleggingsverzekering gestort. En voor reeds beëindigde beleggingsverzekering is de eventuele aanvullende uitkering aan u overgemaakt.

Heeft u nog een lopende beleggingsverzekering?

Dan is het belangrijk dat u de verwachte waarde, voorbeelden van de opbrengst, op de einddatum vergelijkt met het oorspronkelijke doel dat u voor ogen had. Mogelijk heeft u uw beleggingsverzekering afgesloten voor het aflossen van uw hypotheek of om aanvullend pensioen op te bouwen. Doe daarom de Aegon Beleggingsverzekering Check.

Wat heeft Aegon tot nu toe gedaan?

U heeft een tegemoetkoming ontvangen als u teveel kosten heeft betaald binnen uw beleggingsverzekering.
Daarnaast hebben wij het kostenmaximum verder verlaagd.

  • Vanaf 1 januari 2013 betaalt u maximaal 1,25% van de gemiddelde belegde waarde per jaar aan kosten. Heeft uw beleggingsverzekering een garantie? Dan betaalt u daar extra voor. Het kostenpercentage wordt dan verhoogd met 0,65% of 0,45%, afhankelijk van in welke fondsen u belegt.
  • Is de belegde waarde hoger dan € 50.000? Dan betaalt u voor het deel boven dat bedrag maximaal 0,5% aan kosten per jaar. Heeft uw beleggingsverzekering een garantie? Dan betaalt u daar extra voor. Het kostenpercentage wordt dan verhoogd met 0,65% of 0,45%, afhankelijk van in welke fondsen u belegt.

Lees meer over de regeling.

Veelgestelde vragen

Heeft dit antwoord u geholpen?

Heeft u een vraag over uw eigen product? Dan kunt u inloggen, een e-mail sturen of bellen met AEGON.

Bedankt voor uw reactie.

Bedankt voor uw reactie. Wilt u aangeven waarom het antwoord u niet geholpen heeft? Zo kunnen wij het antwoord op de vraag verbeteren.

U heeft al gereageerd op deze vraag. Indien wenselijk kunt u nog feedback geven.

Bedankt voor uw toelichting. Wij nemen uw suggestie mee voor verbetering van onze veelgestelde vragen.

Bekijk meer vragen over beleggingsverzekeringen