Nieuw: www.mijnpensioenoverzicht.nl

- Op donderdag 6 januari 2011 lanceert de Stichting Pensioenregister de website
www. mijnpensioenoverzicht.nl met een grote landelijke campagne. Met als doel consumenten te activeren hun totale pensioensituatie te bekijken op mijnpensioenoverzicht.nl. AEGON is één van de 600 pensioenuitvoerders die meewerkt aan mijnpensioenoverzicht.nl.

Hoe werkt mijnpensioenoverzicht.nl?

U logt met uw DigiD in op mijnpensioenoverzicht.nl. U ziet dan hoeveel AOW en pensioen u heeft opgebouwd. En bij welke verzekeraar of pensioenfonds. De website geeft informatie over AOW en pensioenen die nog niet worden uitgekeerd. U ziet dus uw pensioen dat u via uw huidige pensioenregeling bij AEGON opbouwt, en eventueel het pensioen dat u bij andere pensioenuitvoerders hebt opgebouwd. Als u inlogt op mijnpensioenoverzicht.nl worden op dat moment uw pensioengegevens bij de pensioenuitvoerders opgehaald.

Vragen over uw pensioen bij AEGON

We kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding van mijnpensioenoverzicht.nl vragen hebt over uw pensioen bij AEGON. Als u binnen mijnpensioenoverzicht.nl op de contactgegevens van AEGON klikt, komt u op www.aegon.nl/mijnpensioenoverzicht.
Hierop staan onder meer veelgestelde vragen en antwoorden, een korte film en onze contact-gegevens.