Aegon Autoverzekering

Met de Aegon Autoverzekering zit ú aan het stuur

 • De best passende autoverzekering
 • Een scherpe premie
 • Bepaal zelf uw aanvullende dekkingen
 • Direct verzekerd
 • Uitgebreid servicenetwerk voor schadeherstel
 • Aanvraag online óf via uw adviseur

Bereken direct uw premie

Met de Aegon Autoverzekering zit u aan het stuur!

Hoofddekkingen

Wat de juiste dekking is voor uw auto, kunt u het beste zelf bepalen. Wenst u uitgebreide service? Wilt u misschien alleen wettelijke aansprakelijkheid?  Wilt u een goede dekking of vooral een voordelig tarief? Goed om daar bij stil te staan. Aegon maakt het u makkelijk en zet u achter het stuur! De hoofddekkingen zijn u vast wel bekend, daarin geen verrassingen en geen kleine lettertjes:

WA WA Extra
(beperkt casco)
Allrisk
(drie varianten)
Wettelijke aansprakelijkheid check check check
Schade aan spullen van anderen check check check
Hulpverlening check check check
Brand, storm, natuurschade check check
Diefstal, inbraak, joyriding check check
Ruitschade check check
Plotselinge schade eigen auto check
Vandalisme check
Pechhulp check

Allrisk-dekkingen

Kiest u voor allrisk, dan bieden wij u drie varianten: Allrisk Basis, Allrisk Compleet en Allrisk Royaal. De kans is immers groot dat u een andere verzekeringsbehoefte heeft dan uw buurman en daarom bieden we u graag de keuze.

Allrisk Basis Allrisk Compleet Allrisk Royaal
Voor de laagste premie Voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding Voor de meest uitgebreide service en ondersteuning bij pech in binnen- en buitenland

» Bekijk alle kenmerken en verschillen betreffende onze allrisk-varianten

Aanvullende dekkingen

U kunt eenvoudig in uw aanvraag aangeven of u aanvullende dekkingen wenst bovenop uw hoofddekking. De premie wordt direct weergegeven, zoals u van ons verwacht.

 • Rechtsbijstand

  Met deze extra dekking bent u verzekerd van professionele juridische hulp om bijvoorbeeld schade als gevolg van een verkeersongeval vergoed te krijgen.

 • Schade inzittenden

  Krijgt u een verkeersongeval? Met deze extra dekking vergoeden wij een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden van u of uw inzittenden. Wij vergoeden € 10.000,- bij overlijden en € 20.000,- bij invaliditeit.

 • Bestuurder en inzittenden

  Met deze extra dekking bent u, uw partner en uw inwonende kinderen verzekerd tegen de financiële gevolgen van letselschade, ongeacht het voertuig waarin u zich bevindt. Bij een verkeersongeval met uw verzekerde auto zijn ook de personen die met u meerijden verzekerd! Hiernaast vergoedt deze dekking schade aan zaken die op of aan het lichaam worden gedragen (denk aan kleding en sieraden) en schade aan zaken die met uw auto worden vervoerd. Bij schade aan horloges, lijfsieraden en vervoerde zaken wordt maximaal € 500 per gebeurtenis vergoed.

 • Bonusbeschermer

  Ook wel no-claimbeschermer genoemd. Wilt u na een schade niet direct uw korting kwijtraken, dan kunt u dat met deze extra dekking voorkomen. Deze aanvullende dekking is beschikbaar bij Allrisk Compleet en Allrisk Royaal.

 • Accessoiredekking

  Heeft u uw auto voorzien van extra opties en accessoires die niet standaard uit de fabriek in de auto aanwezig waren (af-fabriek)? En kennen deze opties en accessoires een flinke waarde? Dan kunt u uw accessoires aanvullend ‘extra’ dekken.


Bereken direct uw premie