Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aegon Blog

Hypotheek

15 maart 2017

Een hypotheek aanvragen in 2017? 5 handige tips!

Marlies Touburg, Webredacteur

Ga jij dit jaar op huizenjacht? Spannend! Er is zó veel waar je aan moet denken. En dan verandert de huizenmarkt ook nog eens razendsnel. Daarom zetten wij de belangrijkste ontwikkelingen voor je op een rijtje. Met deze tips koop jij dit jaar jouw droomhuis!

> Lees verder

Nieuws

7 maart 2017

Belastingaangifte: zelf doen of uitbesteden?

Marlies Touburg, Webredacteur

De deadline van 1 mei komt langzaam dichterbij. We moeten er allemaal weer aan geloven: de jaarlijkse belastingaangifte. Ga je het zelf doen, of besteed je het uit? Voor allebei valt wel iets te zeggen. Wij zetten de voor- en nadelen op een rijtje.
 

> Lees verder

Sparen

3 maart 2017

‘Met een grote familie wordt het eten wel érg duur’

Marlies Touburg, Webredacteur

De een spaart voor een Big Fat Wedding, de ander trouwt gratis op maandagochtend. Maar één ding is zeker: de meeste bruiloften zijn duur. Fedor en Lisa trouwen op 29 september in Schipluiden. Zij vertellen hoe ze voor hun grote dag sparen.

> Lees verder

Hypotheek

30 januari 2017

Alles flex, zelfs je hypotheek

Marlies Touburg, Webredacteur

Een hypotheek krijgen zonder vast contract: dat was lange tijd een lastige opgave. Zuur als je zzp’er, ondernemer of flexwerker was. Geen vast contract, of korter dan 3 jaar ondernemer? Dan moest je heel wat hordes nemen.Gelukkig lijkt het tij nu te keren.

> Lees verder

Verzekeren

20 januari 2017

Laat diefstal jouw vakantie niet verpesten!

Marlies Touburg, Webredacteur

Ga jij binnenkort een weekje op wintersport? Of heb je net een zonnige zomervakantie geboekt? Heerlijk! Geen beter middel tegen de winterdip dan een fijne reis in het vooruitzicht.

> Lees verder

Verzekeren

16 januari 2017

‘Mijn hond is een ware brokkenpiloot’

Sietske Venema, Redacteur Klantcommunicatie

Ik was in de zevende hemel toen ik twee jaar geleden Milo ophaalde. Een overenthousiaste bruine labrador die zijn eigen krachten niet kent. Toen ik ‘m kocht, twijfelde ik over een huisdierenverzekering. Is een verzekering voor je hond (of kat) echt nodig?

> Lees verder

Pages