Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aegon Blog

Nieuws

21 april 2017

Vrijwilligerswerk Vrijdag: het begin van veel moois

Marlies Touburg, Webredacteur

Op 21 april verruilen Aegon-medewerkers massaal hun Excelsheets en vergaderzalen voor verfkwasten en verpleeghuizen. Dan is het namelijk tijd voor de jaarlijkse Vrijwilligerswerk Vrijdag!  Verschillende maatschappelijke organisaties krijgen die dag een flink aantal extra helpende handen. En dat het niet bij 1 dag per jaar hoeft te blijven, bewijzen Aegon-collega’s Frits Bart en Liesbeth Lijzenga.

> Lees verder

Verzekeren

12 april 2017

Hoverboard en verzekeren: een wankel evenwicht

Marlies Touburg, Webredacteur

Hoverboards: je ziet ze steeds vaker op straat. Wiebelend sjezen kinderen over de stoep op dit gemotoriseerde skateboard, ook wel Oxboard, balance board of mini-segway genoemd. Maar waar mogen kinderen eigenlijk wel en niet komen met dit apparaat? Ouders hebben geen idee, zo blijkt uit een enquête van Veilig Verkeer Nederland. Bovendien: een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe zit dat met de verzekeringen?

 

> Lees verder

Nieuws

5 april 2017

Rutger Arisz: 'Roeien is de rode draad in mijn leven'

Redactie | Aegon Blog

Hoe je van een olympisch roeier een succesvol zakenman wordt? Die vraag kan Rutger Arisz beantwoorden. De 47-jarige chief operations manager van Ajax verruilde het water voor het gras: “Zonder mijn roeicarrière was ik nooit bij Ajax terechtgekomen.” 

> Lees verder

Verzekeren

29 maart 2017

‘Kinderen kunnen voor een goede realitycheck zorgen’

Marlies Touburg, Webredacteur

Van marketeer naar leraar voor een dag: Heijo en Rob gaan de uitdaging aan. Tijdens de Week van het Geld (27 t/m 31 maart) geven zij een gastles voor groep 8 van de openbare basisschool Benoordenhout. Zal het ze lukken om een groep bijdehante kinderen iets te leren over zoiets saais als verzekeren? 

> Lees verder

Hypotheek

28 maart 2017

Ben jij klaar voor de Open Huizen Dag op 1 april?

Marlies Touburg, Webredacteur

Huizen kijken: ik vind het heerlijk. Op tv, online en natuurlijk in het echt. Dus toen ik op huizenjacht was, heb ik enthousiast meegedaan aan de Open Huizen Dag. Zonder afspraak, helemaal vrijblijvend, een hele middag rondneuzen in allerlei huizen. En vaak krijg je nog verse appeltaart ook!

> Lees verder

Verzekeren

16 maart 2017

Gaat jouw ex er met de schadevrije jaren vandoor?

Sietske Venema, Redacteur Klantcommunicatie

Verliefde mensen willen alles met elkaar delen. Zij hangt op de bank in zijn favoriete sweater. Hij rijdt de stad rond in haar kleine groene autootje. Maar wie bouwt in dat groene autootje eigenlijk de schadevrije jaren op? En wie krijgt ze als de liefde over is?

> Lees verder

Pages