Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aegon Blog

Nieuws

19 juli 2016

De keuze van Sophie Souwer

Redactie | Aegon Blog

Sophie Souwer (29) is één van de roeisters uit de vrouwen acht die in Rio de Janeiro opgaat voor eremetaal. Na de Spelen vertrekt ze voor minimaal een aantal maanden naar Italië.

> Lees verder

Hypotheek meenemen: profiteer van de lage hypotheekrente
Hypotheek

15 juli 2016

Uw hypotheek meenemen: dat kan!

Marlies Touburg-Nijensteen, Webredacteur

Bent u verliefd geworden op uw droomhuis? Of bent u nog op zoek? U heeft geluk: de hypotheekrente is historisch laag. Hét moment om een huis te kopen! Om extra van die lage rente te profiteren, zetten veel mensen hun rente lang vast.

> Lees verder

Hypotheek

11 juli 2016

De lage hypotheekrente: hoe profiteer je ervan?

Annieck Verkerk, Redacteur

Al maandenlang kun je in het nieuws lezen dat de hypotheekrente historisch laag is. Oftewel: nooit eerder was het zó goedkoop om geld te lenen voor een huis. Wat is de oorzaak van de lage hypotheekrente? En hoe kun je ervan profiteren? We vragen het Jaap Gorter, hypotheekexpert bij Aegon.

> Lees verder

Nieuws

8 juli 2016

De keuze van Govert Viergever

Redactie | Aegon Blog

Govert Viergever (26) doet als slagman van de Holland Vier in Rio de Janeiro voor het eerst mee aan de Olympische Spelen. Met zijn 1.84m is hij één van de kleinste internationale toproeiers.

> Lees verder

sietske en pascal in woonkamer
Hypotheek

8 juli 2016

‘De financiën, dát vond ik best spannend aan het samenwonen’

Annieck Verkerk, Redacteur

Een huis kopen én voor het eerst samenwonen: leuk, maar ook héél spannend! Wie doet de afwas? Welke afspraken maak je over geldzaken? Hoe houd je het spannend? Aegon-medewerkers delen samen met hun lover hun ervaringen. Met deze keer: Sietske Venema en Pascal Leijten.

> Lees verder

Nieuws

4 juli 2016

De keuze van Olivier Siegelaar

Redactie | Aegon Blog

Afgelopen weekeinde won Olivier Siegelaar met de Holland Acht de prestigieuze Henley Royal Regatta, de oudste roeiwedstrijd ter wereld. De 29-jarige Amsterdammer maakt zich na Peking en Londen op voor zijn derde Olympische Spelen, waar hij eindelijk wil oogsten.

> Lees verder

Pages