Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aegon Blog

Nieuws

19 oktober 2016

5 low budget tips voor een sfeervol herfsthuis

Annieck Verkerk, Redacteur

Ik ben een zomermens. In hart en nieren. Maar ja... ‘t wordt herfst. En daarna winter. Hoewel zes maanden in bed liggen met zes dekens over mij heen best aantrekkelijk klinkt, is het geen optie. Daarom maak ik mijn huis gedurende de gure maanden éxtra knus. Op een low budget manier. De tips deel ik met jullie. 

> Lees verder

Hypotheek

17 oktober 2016

‘Onze droom: overwinteren in Colombia’

Redactie | Aegon Blog

Als kind wilde de Colombiaanse Pilar al de wereld ontdekken. Tijdens één van haar ontdekkingstochten bezocht ze een festival in Nederland. Oerhollandse Aegon-medewerker Hans haar: ‘Ik vond Pilar zó mooi, ik móest haar aanspreken!’ 

> Lees verder

Pensioen

13 oktober 2016

Het pensioen in eigen beheer verdwijnt. Wat nu?

Redactie | Aegon Blog

Staatssecretaris Wiebes heeft afgelopen Prinsjesdag een wetsvoorstel ingediend over het pensioen in eigen beheer. De Tweede Kamer moet zich er nog over buigen, maar de plannen zijn zo ingrijpend dat we de belangrijkste voorgestelde veranderingen alvast voor je op een rijtje zetten. Ben je DGA van een BV? Dan is actie nodig!

> Lees verder

Opinie

4 oktober 2016

Geldzaken op orde? Makkelijker dan je denkt!

Sadia Shirriff, Redacteur

Geld, ze zeggen dat je er niet gelukkiger van wordt. Maar het maakt het leven toch een stuk fijner. Ik weet dat ik elke maand wel blij ben als mijn rekening weer wordt aangevuld. Nu ben ik ook wel een typisch Loesje-geval. Aan het eind van mijn salaris blijft er altijd een stukje maand over.

> Lees verder

Verzekeren

28 september 2016

Voorkom schade: maak je huis herfstklaar!

Redactie | Aegon Blog

De natuur kleurt oranje en de temperaturen dalen. De herfst is begonnen! Het is dus de hoogste tijd om je woning herfstklaar te maken. Zo kun je schade tijdens een najaarsstorm voorkomen. Wij zetten acht handige tips op een rij.

 

> Lees verder

Hypotheek

27 september 2016

“Kopen? Niets voor mij!”

Marlies Touburg, Webredacteur

Ik heb heel lang geroepen dat ik geen koophuis wilde. Te duur. Gedoe. En ook nog eens zélf verantwoordelijk zijn voor het onderhoud… Ik zag mezelf al in het weekend de dakgoot schoonmaken of de kozijnen schilderen. Nee, dankjewel. 

> Lees verder

Pages