Overslaan en naar de inhoud gaan
Weten wat Aegon met uw informatie doet? Bekijk ons nieuwe Privacy Statement.
Ok

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

BNR in BusinessClub: ondernemend talent in de lift

21 april 2010

door Redactie | Aegon Blog

Ondernemers in de elevatorpitch van de BNR in BusinessClub leren hoe ze het beste hun verhaal kunnen brengen. Dit doen zij met hulp van BNR presentatoren, acteurs en private investeerders.

Ook dát is de BNR in BusinessClub. Individueel talent en passie voor ondernemen worden versterkt door ervaringen uit te wisselen. Zo inspireren ondernemers elkaar. De BNR in BusinessClub is een actief platform voor ondernemers die echt het verschil maken. Zien hoe het de ondernemers verging? Kijk voor de video op http://www.youtube.com/watch?v=2ndTkm87AW8. De BusinessClub staat nog open voor nieuwe leden. Bent u zo’n ondernemend talent en hoort u bij de club? Meld u aan via www.bnr.nl/business en laat uw toegevoegde waarde zien.

Aegon is hoofdsponsor van de BNR in BusinessClub, maar bovenal enthousiast lid.

Aegon logo
Redactie | Aegon Blog
Aegon biedt wereldwijd zo'n 30 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf bewust financiële keuzes kunt maken, ontwikkelen we producten die je financieel zelfstandig maken. Met deze blog helpen we je op weg met nieuws en achtergrondinformatie.