Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld
logo van hypotheetje

Brandende woonvragen? Kijk naar ‘t Hypotheetje op 9 juli!

23 juni 2016

door Annieck Verkerk, Redacteur

Op huizenjacht? En vragen over de financiering? Kijk dan 9 juli om 16:00 uur op onze Facebookpagina naar ’t Hypotheetje. In een live show van een half uur vertellen onze hypotheekexperts je alles over het kopen van een huis. Leuke bijkomstigheid: als je een vraag stelt in de uitzending maak je kans op een Fonq-bon ter waarde van 100 euro! 

Je wordt verliefd op een huis, niet op een hypotheek...

Mensen die een huis willen kopen zijn vaak meer bezig met het zoeken van een huis en de mogelijke inrichting dan met grote financiële besluiten, zoals een hypotheek. Dat snappen we bij Aegon heel goed. Toch is het verstandig om je te verdiepen in je financiële mogelijkheden vóórdat je op huizenjacht gaat. Daarom helpen we je met ’t Hypotheetje.

 

’t Hypotheetje?

Heb jij verhuisplannen en wil je weten waaraan je moet denken als je een huis koopt? Like dan de Facebookpagina van Aegon, zet een grote pot thee (of koffie) en kijk daar op 9 juli om 16:00 uur live naar ’t Hypotheetje. Onder het genot van een kop thee voelt presentator Jurjen van Loon hypotheekexperts Henk, Jaap en Alex een half uur aan de tand over het kopen van een huis. ’t Hypotheetje wordt live uitgezonden, dus je kunt direct je woonvragen stellen én beantwoord krijgen. De vraag met de meeste likes wint een Fonq-bon ter waarde van 100 euro. Leuk om te besteden aan de inrichting van je nieuwe huis.

 

Annieck Verkerk, Redacteur
Ik ben Annieck. Iedere dag houd ik mij bezig met het maken van online content, van teksten tot video's. Saaie en lastige geldzaken interessant en toegankelijk maken, vind ik gaaf!