Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

“Stap over die drempel heen!”

25 oktober 2018

doorRedactie | Aegon Blog

Een goede oude dag, geld voor later, stoppen met werken. Inderdaad… we hebben het over pensioen. Dát onderwerp staat centraal tijdens de Pensioen3daagse op 6, 7 en 8 november. Ook Aegon doet mee. Ruud Langeree staat dan paraat om mensen te helpen met hun pensioen: “Elk jaar draag ik met veel plezier mijn steentje bij. Pensioen wordt steeds belangrijker.”

Onderdeel van de Pensioen3daagse is het Pensioenspreekuur, wat is dat precies?

“Aegon vindt het belangrijk om mensen te helpen zodat zij een goede keuze kunnen maken voor hun financiële toekomst. Pensioen is daarbij héél belangrijk en daarom organiseren wij het Pensioenspreekuur. Dat vindt dit jaar plaats op woensdagavond 7 november 2018. Wat kun je op zo’n avond verwachten? Iedereen die zich heeft aangemeld, krijgt een gesprek met mij of een van mijn pensioencollega’s. Het doel is: beter inzicht krijgen in je pensioen.”

Waarom zet jij je hiervoor in?

“Ik werk al sinds 1988 bij Aegon. Mijn werk doe ik altijd met veel plezier, en dus ook het Pensioenspreekuur waar ik jaarlijks aanwezig ben. Zelf ben ik blij als ik positieve reacties ontvang na zo’n avond. Ik merk dat steeds meer mensen hun pensioen serieus nemen. Desondanks blijven financiële zaken lastig voor velen. Papieren worden opgestapeld, niet gelezen en verdwijnen soms in een grote doos. Ik probeer te helpen zodat mensen door de bomen weer het bos zien.”

Voor wie is dit Pensioenspreekuur bedoeld?

“Voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar pensioen. Je hoeft overigens geen klant van Aegon te zijn óf te worden. Het gesprek duurt maximaal een uur, is gratis en blijft uiteraard vertrouwelijk. Als je je hebt aangemeld, vragen wij een aantal papieren mee te nemen: pensioenoverzichten, salarisstrook, DigiD en andere handige documenten zoals levensverzekeringen.”

Waarom raad jij het Pensioenspreekuur aan?

“Het is zó belangrijk om te weten wat je hebt geregeld voor je oude dag. Je wil niet voor vervelende financiële verrassingen staan als het te laat is. En dat begint met inzicht in je geldzaken. Ik snap dat pensioen voor veel mensen een ver-van-hun-bed-show is, maar stap over de drempel heen!”

Meld je aan!

Kom jij langs tijdens het Pensioenspreekuur op ons Aegon-kantoor in Den Haag? Je bent van harte welkom. Kijk voor meer informatie op aegon.nl/spreekuur.

Aegon logo
Redactie | Aegon Blog
Aegon biedt wereldwijd zo'n 30 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf bewust financiële keuzes kunt maken, ontwikkelen we producten die je financieel zelfstandig maken. Met deze blog helpen we je op weg met nieuws en achtergrondinformatie.