Overslaan en naar de inhoud gaan
Weten wat Aegon met uw informatie doet? Bekijk ons nieuwe Privacy Statement.
Ok

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Wat je als veertiger kunt doen voor jouw pensioen

16 maart 2016

door Redactie | Aegon Blog

Bewust over jouw pensioen

Het voelt misschien ver weg, maar als veertiger komt je pensioen wel dichterbij. Als we uitgaan van de pensioenleeftijd van 67 jaar, heb je nog maximaal 27 jaar de tijd om je pensioen aan te vullen. Het is tijd om stappen te ondernemen, zodat je nog aanvullend pensioen kunt opbouwen. Zorg voor financiële zekerheid voor jezelf én voor je nabestaanden.

Bouw extra pensioen op

Je krijgt meer armslag, bijvoorbeeld omdat je studieschuld is afgelost. Wil je een nieuw huis kopen? Of droom je van een verre reis? Misschien kun je het geld gebruiken voor je pensioen. Door je pensioen aan te vullen voel je je zeker over jouw toekomst. Als je later net zo wilt leven als nu, is het verstandig nu al te gaan sparen of beleggen. Met een lijfrente bouw je een vermogen op dat je kunt gebruiken voor jouw pensioen. Bijvoorbeeld met Aegon Lijfrente Sparen

Neem een overlijdensrisicoverzekering

Veertig. Gelukkig zijn de meesten dan nog kerngezond. Maar toch, je ouders worden ouder. Vrienden die plots ziek zijn. Hoe heb jij het eigenlijk geregeld? Krijgen jouw nabestaanden een pensioen? Pensioen gaat niet alleen om jou. Maar ook om de mensen van wie je houdt. Het verlies maakt je bewust van jouw eigen verantwoordelijkheid. Overlijden heeft, naast veel verdriet, vaak ook grote financiële gevolgen voor de achterblijvenden. Voorkom deze financiële gevolgen met bijvoorbeeld de Aegon Overlijdensrisicoverzekering.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Stel ze via Facebook of Twitter of neem contact op met onze klantenservice
Behoefte aan persoonlijk advies? Plan dan een gesprek in met een adviseur.

Ook interessant voor u

 

Aegon logo
Redactie | Aegon Blog
Aegon biedt wereldwijd zo'n 30 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf bewust financiële keuzes kunt maken, ontwikkelen we producten die je financieel zelfstandig maken. Met deze blog helpen we je op weg met nieuws en achtergrondinformatie.