Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Praat mee in Google Hangout over de woningmarkt in Amsterdam

12 maart 2014

door Redactie | Aegon Blog

Volgende week woensdag zijn de gemeenteraads- verkiezingen. Wonen is daarbij een belangrijk thema. De gemeente gaat bijvoorbeeld over erfpacht, over de inrichting van je buurt, over parkeermogelijkheden. Aegon organiseert daarom deze vrijdag in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart een Google Hangout over wonen in Amsterdam! 

Dit is een videochat voor maximaal 10 personen die direct live op YouTube gestreamd wordt. Het enige dat je nodig hebt om deel te nemen is een microfoon, webcam en Google+-account.

Op vrijdag 14 maart om 13.30 uur wordt er onder leiding van trendwatcher Farid Tabarki een gesprek gestart over de woningmarkt in Amsterdam met kandidaat-raadsleden en woonspecialisten Joris van Osselaer (D66), Michiel Mulder (PvdA) en Daniel van der Ree (VVD). Wat zijn de belangrijkste woonissues voor de verkiezingen in Amsterdam? Hoe zit het eigenlijk precies met erfpacht? Wat zijn hun visies? En wat betekenen de verkiezingen voor jouzelf als (toekomstig) eigen huisbezitter?

Op maandag 17 maart vindt er een Google Hangout plaats over de woningmarkt in Heerlen.

Heb jij een vraag die jij graag beantwoord wil zien? Of wil je een van de dagen mee discussiëren? Dat kan! Geef je op voor de Hangout of stel je vraag door te reageren op dit blog. Je kunt je vraag uiteraard ook via Twitter stellen.

Wil jij je aanmelden als deelnemer voor de Hangout? Stuur dan een email met jouw contactgegevens en korte toelichting waarom het je leuk lijkt om deel te nemen naar: Hilde.Laffeber@aegon.nl

Uit alle aanmeldingen selecteren wij enkele deelnemers. Wij nemen dan spoedig contact met je op om de details verder door te spreken.

Aegon logo
Redactie | Aegon Blog
Aegon biedt wereldwijd zo'n 30 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf bewust financiële keuzes kunt maken, ontwikkelen we producten die je financieel zelfstandig maken. Met deze blog helpen we je op weg met nieuws en achtergrondinformatie.