Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

‘Ik kan zeggen dat ik de wereldbeker vanuit m'n bed heb gewonnen’

16 augustus 2018

doorRedactie | Aegon Blog

Nemen keuzeroeiers Marieke Keijser (21) en Tone Wieten (24) liever hun trainingsschema op papier of op hun telefoon mee? Drinken ze water of sportdrank tijdens de training? Een nieuwe aflevering van Dilemma’s met Marieke en Tone.

Een trainingsschema op papier of op je telefoon?

Marieke: “Op mijn telefoon. Ik moet elke dag trainen, een papiertje meenemen is in mijn geval vráagen om kwijtraken. Ik moet eerlijk zeggen dat het schema ook in de kleedkamer hangt. Toch kijk ik eigenlijk altijd op mijn telefoon.”

Tone: “Op mijn telefoon, die heb ik altijd bij me. Als ik het op papier mee zou moeten nemen, zou ik het honderd procent zéeker kwijtraken.”

Een fotoshoot of interview?

Marieke: “Dan ga ik voor een interview. Ik ben niet echt van de fotoshoots. Laat mij maar gewoon een beetje lullen!”

Tone: “Interviews zijn altijd wel een beetje hetzelfde, maar dat is met foto’s eigenlijk ook zo. Ik kies dan toch voor een interview. Dan kan je wat dieper op de persoon ingaan, in plaats van alleen maar zien hoe iemand eruitziet.”

Wattbike of wielrenfiets?

Marieke: “Wielrennen. Lekker buiten, veel leuker. Tijdens de hittegolf moesten we binnen trainen, ook al wilde ik liever naar buiten. Zelfs met een film of een video is de Wattbike saai.”

Tone: “Wielrenfiets. Lekker buiten. Met dit weer anderhalf fietsen binnen is niet echt fijn, dan zit ik maar een beetje voor me uit te staren. Nee, laat mij maar lekker naar buiten gaan!”

Water of sportdrank tijdens de training?

Marieke: “Sportdrank, maar dan wel zonder suiker. Tropical! Ik heb eigenlijk altijd limonade zonder suiker. Water is goed om te drinken, maar het is wel heel saai als je zeven liter op een dag drinkt. Een smaakje is dan wel fijn.”

Tone: “Het hangt van de training af. Normaal gesproken drink ik water, maar als ik in een zware trainingsperiode zit of een zware training voor de boeg heb, dan neem ik nog weleens koolhydraten mee in mijn bidon. Soms krijg je een suikerdip, dan voel je je even heel duizelig en wordt je coördinatie lastiger. Dan is het wel prettig om je koolhydraten aan te vullen. Gelukkig heb ik daar maar weinig last van, maar toch!”

Op afstand kijken naar World Cup III of meedoen?

Marieke: “Meedoen! Al was het wel heel leuk om op een afstandje te kijken, aangezien we het klassement hebben al hadden gewonnen. Ha, ik kan zeggen dat ik een wereldbekerklassement heb gewonnen vanuit m'n bed! Toch doe ik liever mee. Nu vraag ik me af of we gewonnen zouden hebben als we bij die wereldbekerwedstrijd mee hadden gedaan. Ik had dat graag willen bewijzen!”

Tone: “Meedoen, daar hoef ik niet over na te denken!”

Aegon logo
Redactie | Aegon Blog
Aegon biedt wereldwijd zo'n 30 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf bewust financiële keuzes kunt maken, ontwikkelen we producten die je financieel zelfstandig maken. Met deze blog helpen we je op weg met nieuws en achtergrondinformatie.