Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Blog Sparen Liefdesbrief

Liefdesbrief

14-02-2019

Hee jij,

Ken je me nog? Waarschijnlijk niet, want ik heb je al maanden niet gezien. Ooit was je zo enthousiast over onze relatie. Je ging er vól voor. Je wilde echt samen iets opbouwen. En ik? Ik bloeide helemaal op door jou. Ik kon altijd op je rekenen, en jij op mij. Ik stond altijd voor je klaar. In goede en slechte tijden.

Maar de laatste tijd lijk je vergeten dat ik besta. Er is altijd wel íets: borrelen met je collega’s, een verjaardag van vrienden, uitverkoop in de stad. Allemaal leuk en aardig, maar ik ben er ook nog! Ik mis je. En ik voel me zo leeg zonder jou. Ik kan niet zonder jou.

En weet je? Jij kunt ook niet zonder mij. Je hebt me nodig! Want als het straks even tegenzit sta je weer voor mijn neus. Maar als het zo doorgaat kan ik je dan niet meer helpen. Ik heb je al zo veel gegeven. En jij neemt, neemt, neemt alleen maar.

Het is nog niet te laat. We kunnen onze relatie nog redden. Als jij maar wat vaker verleidingen weerstaat, en wat vaker aan mij denkt. Kunnen we in elk geval één keer per maand afspreken?

Voor altijd de jouwe,

Je spaarrekening

Marlies Touburg,
Webredacteur
Hypotheken, beleggen, pensioen, verzekeren... Ingewikkelde stof. Maar wél heel belangrijk. Als contentspecialist bij Aegon ben ik daarom elke dag bezig om deze moeilijke onderwerpen begrijpelijk te maken. In lekker leesbare, heldere teksten. En dat doe ik met veel plezier!