Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Staan deze goede voornemens voor 2021 al op jouw lijstje?

Aegon FinSnap
Blog Sparen Staan deze goede voornemens voor 2021 al op jouw lijstje?
01-12-2020

Door het coronavirus zag het afgelopen jaar er anders uit dan andere jaren. Daar kon je niets aan doen. Waar je wel invloed op hebt? Jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ga met goede moed 2021 in en voeg de volgende slimme voornemens toe aan je lijstje:

1. Meer inzicht in je inkomsten en uitgaven met FinSnap

Door inzicht te hebben in je geldzaken, voel je je meer ‘in control’ van je eigen leven. Je weet wat er iedere maand inkomt en je weet wat er iedere maand uitgaat. Als dat duidelijk is, weet je ook wat je overhoudt (voor later). Zo'n totaalplaatje maak je in 10 minuten. Daarvoor moet je wel aan de slag met de online tool FinSnap. Deze tool geeft je inderdaad binnen 10 minuten inzicht in je financiële plaatje voor nu en in de toekomst. Laat dit het startpunt zijn voor het opbouwen van je reserves. Voor op onverwachte momenten in 2021 of later.

2. Starten met sparen voor later

Begin met sparen om er later profijt van te hebben. Of dat nou op korte termijn is; sparen voor dat ene mooie cadeau voor jezelf waar je al jaren naar hunkert. Of op lange termijn. Het vullen van de spaarpot van je kinderen, financieel onafhankelijk worden of sparen voor die ene droom(reis). Maar denk ook eens aan minder leuke momenten die kunnen komen. Ook daar wil je financieel op voorbereid zijn. Je baan verliezen en je familie kunnen blijven onderhouden. Of in je huis kunnen blijven wonen als je partner overlijdt. Dit zijn handige tips om spaarzamer te worden voor later.

3. Je droom uit laten komen

Heb jij iets wat je altijd al had willen doen, maar is het er nog niet van gekomen? Stop met dromen! Met inzicht in je geldzaken en een spaarplan, komt je droom steeds dichterbij. Wat die droom ook is. Juist in deze coronatijd, waarop de wereld af en toe een beetje stil lijkt te staan, heb je de tijd om na te denken over je leven. En je dromen. Wat maakt jou gelukkig? Wat is jouw ideaal voor de toekomst? Door nu de tijd te nemen om daar stil bij te staan, komt jouw droom misschien wel eerder uit dan je denkt. Net als bij Mr Fob bijvoorbeeld, die op zijn 45e financieel onafhankelijk werd door de bovenstaande 3 goede voornemens. Check voor meer inspiratie onze checklist goede voornemens. 

Denk samen met een financieel adviseur vooruit... 

Inzicht in je geldzaken voor nu en in de toekomst? Ga met één van onze adviseurs in gesprek. We helpen je graag vooruitdenken. Zodat je nu slimme keuzes maakt voor je eigen toekomst. Je kunt onze online tool FinSnap natuurlijk ook zelf doorlopen mocht je het liever alleen doen.
 

Hoe sta jij er financieel voor?

Heb je een droom die je wilt najagen? Of maak je je zorgen om je geldzaken? Wat er ook speelt; het is fijn om je geldzaken op orde te hebben. Voor nu én in de toekomst. Online tool FinSnap helpt je om nú slimme keuzes te maken voor een financieel gezonde toekomst.

Gebruik FinSnap

Leonie Rozemulder,
Redacteur
Ik ben Leonie en ik schrijf graag verhalen. Over.. nouja, over zo ongeveer alles. Bijvoorbeeld over geldzaken. Over welke keuzes je nú kunt maken voor later. Financieel vooruitdenken noemen we het hier. Lees je mee?