Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form
Hypotheek meenemen: profiteer van de lage hypotheekrente

Uw hypotheek meenemen: dat kan!

15 juli 2016

door Marlies Touburg, Webredacteur

Profiteer nu van de lage hypotheekrente

Bent u verliefd geworden op uw droomhuis? Of bent u nog op zoek? U heeft geluk: de hypotheekrente is historisch laag. Hét moment om een huis te kopen! Om extra van die lage rente te profiteren, zetten veel mensen hun rente lang vast. Heel verstandig. Want de hypotheekrente zal naar verwachting de komende jaren weer stijgen. En dan heeft u op het juiste moment uw kans gegrepen. 

Verhuist u straks weer? Geen probleem!

Stel, u sluit een hypotheek af voor uw droomhuis. En u zet de rente lekker lang vast. Twintig of zelfs dertig jaar. Grote kans dat de hypotheekrente in die twintig of dertig jaar weer gaat stijgen. En grote kans dat u nóg een keer verliefd wordt. Op een huis met meer slaapkamers of een grotere tuin, bijvoorbeeld. Misschien wilt u dan uw oude hypotheek meenemen. Zo blijft u profiteren van de lage hypotheekrente. 

Uw lage hypotheekrente verhuist mee

Een nieuw huis, een nieuwe hypotheek? Dat mag. Maar het hoeft niet. Bij Aegon kunt u uw hypotheek meenemen als u verhuist. Uw rentepercentage blijft dan voor de rest van de rentevaste periode staan. Zo profiteert u nog jaren van de lage hypotheekrente. Is de rente nog lager als u een ander huis koopt? Dan sluit u gewoon een nieuwe hypotheek af. Zo profiteert u steeds van de laagste hypotheekrente.

Wilt u meer informatie?

Er komt veel op u af als u uw eerste huis koopt. Dat snappen we bij Aegon heel goed. Daarom helpen wij u graag verder. Bijvoorbeeld met het gratis Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek of met een adviesgesprek

Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek Adviesgesprek
Wilt u snel meer weten over hypotheken en hypotheekrente? Vraag dan het Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek aan. Dat is een gratis en vrijblijvend telefoongesprek van dertig minuten met een hypotheekadviseur. Op een moment dat het u uitkomt. U hoeft geen klant van Aegon te zijn.
> Vraag een gratis Aandacht-gesprek aan
Wilt u een hypotheek afsluiten? Dan is goed advies heel belangrijk. Laat u uitgebreid voorlichten door een adviseur van Aegon of een onafhankelijke adviseur.
> Bekijk nu de adviesmogelijkheden
Marlies Touburg, Webredacteur
Hypotheken, beleggen, pensioen, verzekeren... Ingewikkelde stof. Maar wél heel belangrijk. Als webredacteur bij Aegon ben ik daarom elke dag bezig om deze moeilijke onderwerpen begrijpelijk te maken. In lekker leesbare, heldere teksten. En dat doe ik met veel plezier!