Overslaan en naar de inhoud gaan
Weten wat Aegon met uw informatie doet? Bekijk ons nieuwe Privacy Statement.
Ok

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Vier dingen waaraan je moet denken voor je vliegvakantie

25 maart 2016

doorRedactie | Aegon Blog

Op vakantie gaan met het vliegtuig wordt elk jaar voordeliger en makkelijker. Even een last minute naar de zon bijvoorbeeld, of een lange vlucht naar de andere kant van de wereld… Hoe lang je vlucht ook duurt, met deze handige tips stap je helemaal onbezorgd het vliegtuig in.

  • Heb jij ook zo’n mooie zwarte koffer? Zo eentje die iedereen heeft? Doe een opvallend label of lint aan je koffer. Zo voorkom je dat je in de bikini van een ander het strand op moet.
  • Maak een foto van je koffer en inhoud voor vertrek. Handig voor jezelf, de vliegmaatschappij en verzekering als hij kwijtraakt. Bewaar ook je bagageticket goed als bewijs!
  • Neusspray werkt het beste tegen pijnlijke oren bij het landen. Spuit het wel in je neus, niet in je oren! Ook kauwen op een snoepje of kauwgum tijdens het landen helpt.
  • Ga je naar Turkije of een ander land waar je een visum voor nodig hebt? Check hoelang je paspoort of identiteitsbewijs geldig is. Je paspoort of identiteitsbewijs moeten nog minstens 60 dagen geldig zijn ná de datum waarop je visum afloopt. Dit kan betekenen dat je een nieuw paspoort of identiteitsbewijs moet aanschaffen voordat je vertrekt.
Aegon logo
Redactie | Aegon Blog
Aegon biedt wereldwijd zo'n 30 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf bewust financiële keuzes kunt maken, ontwikkelen we producten die je financieel zelfstandig maken. Met deze blog helpen we je op weg met nieuws en achtergrondinformatie.