Klant aan het woord: KPMG

“Een hoogwaardige dienstverlening komt van twee kanten”

De kracht van KPMG is het bieden van een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten op het gebied van Audit en Advisory. Dat verwachten wij ook van onze partners. Waar wij als KPMG vooruitgang hebben als belangrijke drijfveer, heeft Aegon Cappital vooruitdenken met een hart voor later. We kennen dezelfde uitgangspunten en zijn we beide een people-driven organisatie. Pensioen is en blijft een people business. De expertise, betrokkenheid en de kracht van Aegon maakte Aegon Cappital voor ons een perfecte match.

Image
KPMG

Vooruitdenken met Charissa

Wat komt het eerste in je op bij het woord vooruitdenken?

Aan groei en progressie. Daar staat KPMG voor, en die waarden komen ook sterk terug bij alles wat ik doe binnen KPMG.

Hoe kijk je daarbij naar pensioen?

Ik vind het belangrijk dat mensen een (financieel) plan hebben. Als je niet weet waar je heen wil groeien, kom je er tenslotte nooit. Bij zo’n plan horen ook slimme keuzes voor nu en later.

Welke kansen zie je daarbij?

Ik geloof in inspirerende voorbeelden. Laat medewerkers bijvoorbeeld zien hoe andere collega’s het geregeld hebben. Of creëer binnen je organisatie pensioenambassadeurs. Bij ons vult jong-KPMG deze rol deels ook in.

Waarom de keuze voor Aegon Cappital?

Bij KPMG hebben we een open en informele cultuur. Die relatie hebben we ook met Aegon Cappital. We zeggen elkaar waar het staat. Zo houden we elkaar scherp en komen we tot de beste resultaten.

Over KPMG

KPMG is een accountants- en advieskantoor en biedt een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Audit en Advisory. Zij geloven dat vooruitgang pas echt vooruitgang is als die goed is voor mens en maatschappij. Al meer dan 100 jaar werkt KPMG op deze manier met klanten. Daarbij combineren ze de nieuwste technologieën, gebouwd op een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken.

Charissa is Advisor Rewards & Health bij KPMG. Wil je meer weten over KPMG of wat Charissa van de pensioenregeling bij Aegon Cappital vindt? Stuur Charissa dan gerust een bericht.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze andere klanten?

Je leest welke uitdagingen onze klanten hadden, en hoe we die samen met hen én de adviseur zijn aangegaan.

Lees de ervaringen van andere klanten