Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Van Schulden naar Kansen: Den Haag

Over ons Maatschappij Van Schulden naar Kansen Van Schulden naar Kansen: Den Haag

In onze vestigingssteden werken we samen met lokale maatschappelijke organisaties die mensen met problematische schulden helpen om weer financieel zelfredzaam te worden. Deze organisaties ondersteunen we met financiële middelen, hulp van Aegon-vrijwilligers en het onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam. In Den Haag hebben we tot nu toe 1.834 huishoudens geholpen met hun financiële zelfredzaamheid. Daarvoor hebben zich, naast lokale organisaties, 175 Aegon-vrijwilligers ingezet.

Een lokale benadering

Elke stad is uniek, en vraagt dan ook om een unieke benadering. Wat in de ene stad een succesvolle aanpak is, hoeft in de andere stad geen succes te garanderen. Daarom werken we samen met lokale maatschappelijke organisaties die weten wat er op lokaal niveau speelt, hoe de cultuur van de stad in elkaar steekt en die begrijpen wat er nodig is om mensen financieel zelfredzaam te maken. Daarbij richten we ons op de wijken waar we het hardst nodig zijn. In Den Haag gaan we daarom aan de slag in de volgende wijken:

Van Schulden naar Kansen - Den Haag

Partners

De lokale organisaties met wie we tot nu toe in Den Haag samenwerken, zijn:

125 procent

App voor studenten

Om studenten te helpen met hun geldproblemen, heeft 125Procent in samenwerking met de Hogeschool InHolland Den Haag een app ontwikkeld.

logo colours of impact

Financieel Fit aan de slag met je Talent!

In 8 workshops leren deelnemers hoe je zelfstandig een gezonde financiële huishouding voert én gaan ze aan de slag met hun talenten.

De harde leerschool

De Haagsche Harde Leerschool

Jongeren worden klaargestoomd voor werk of een opleiding via rugby. Door trainingen, wedstrijden en verschillende workshops.

 

Fivoor

Ontdek je talenten met je centen!

Door middel van zeven workshops worden deelnemers weer financieel zelfredzamer gemaakt. Uniek en op maat.

 

Humanitas

Thuisadministratie Humanitas

Thuisadministratie helpt mensen om hun geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden met behulp van een vrijwilliger.

 

InHolland

Financieel Slim Studeren

Studenten van Hogeschool InHolland met betalingsachterstanden worden extra begeleid op financieel gebied om uitval en studieachterstanden te voorkomen.

 

Jongeren Perspectief Fonds

Het JPF richt zich er op jongeren langdurig van hun schulden af te helpen door een integrale aanpak van één-op-éénbegeleiding gecombineerd met een versnelde schuldsanering.

Over rood

Over Rood

Over Rood Den Haag begeleidt ondernemers naar een financieel gezonde toekomst.                                                                                                                                  

Lees meer

Schuldhulp maatje

SchuldHulpMaatje volwassenen

SchuldHulpMaatje Den Haag heeft als doel, geïnspireerd door een Bijbelse motivatie, het voorkomen en oplossen van financiële schuldenproblematiek.                  

Lees meer

 

STEK

Budgetmaatjes070

Budgetmaatjes070 ondersteunt inwoners van Den Haag die om welke reden ook in de schulden zijn geraakt en daar uit willen komen, door hen te koppelen aan een maatje.

Lees meer

Nelis company

Stichting Nelis

In dertien weken tijd worden jongeren in groepsverband én individueel begeleid om te groeien in hun financiële redzaamheid en het vinden van een betaalde baan.

 

Lees meer

talent coach

LEF op de arbeidsmarkt

Met dit programma worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een snelkookpan gecoacht en getraind op hun talent en kwaliteit. Zo zijn ze weer klaar voor de stap richting werk.

Lees meer

 

Vluchtelingen werk Nederland

Euro-Wijzer

Met het project Euro-Wijzer helpt VluchtelingenWerk Nederland vluchtelingen om financieel zelfredzaam te worden en (verdere) schulden te voorkomen.

Lees meer

 

Xtra

SchulddienstVerlener

Dit project richt zich op jongeren met ‘onoplosbare’ schulden om ze uit hun schuldensituatie te krijgen.                                                                                                              

Lees meer

leek blok

Samenwerken

Wilt uw maatschappelijke organisatie met Aegon samenwerken? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.