Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Van Schulden naar Kansen: Groningen

Over ons Maatschappij Van Schulden naar Kansen Van Schulden naar Kansen: Groningen

Van Schulden naar Kansen: Groningen

In Groningen hebben we tot nu toe 134 huishoudens geholpen met hun financiële zelfredzaamheid. Daarvoor hebben zich, naast lokale organisaties, 33 Aegon-vrijwilligers ingezet.

Een lokale benadering

Elke stad is uniek, en vraagt dan ook om een unieke benadering. Wat in de ene stad een succesvolle aanpak is, hoeft in de andere stad geen succes te garanderen. Daarom werken we samen met lokale maatschappelijke organisaties die weten wat er op lokaal niveau speelt, hoe de cultuur van de stad in elkaar steekt en die begrijpen wat er nodig is om mensen financieel zelfredzaam te maken. Daarbij richten we ons op de wijken waar we het hardst nodig zijn. In Groningen gaan we daarom aan de slag in de volgende wijken:

Partners

De lokale organisaties met wie we tot nu toe in Groningen samenwerken, zijn:

Geld & Grip

Met workshops worden mensen op weg geholpen om financieel zelfredzaam te worden, financiële rust te ervaren en een gezonde financiële toekomst te krijgen.

Lees meer

 

De harde leerschool

De Haagsche Harde Leerschool

Jongeren worden klaargestoomd voor werk of een opleiding via rugby. Door trainingen, wedstrijden en verschillende workshops.

 

Lees meer

Talent & Werk

In zeven workshops worden deelnemers door de Sollicitatiementor klaargestoomd om de arbeidsmarkt vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Lees meer

 

Onderneem 't

StadOogst

Dit initiatief is een inspirerende en succesvolle ondersteuning voor zzp’ers en ondernemers die het al enkele jaren zwaar hebben.

Lees meer

Samenwerken

Wilt uw maatschappelijke organisatie met Aegon samenwerken? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.