Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Van Schulden naar Kansen: Leeuwarden

Over ons Maatschappij Van Schulden naar Kansen Van Schulden naar Kansen: Leeuwarden

Van Schulden naar Kansen: Leeuwarden

In Leeuwarden hebben we tot nu in totaal 384 huishoudens geholpen met hun financiële zelfredzaamheid. Daarvoor hebben zich, naast lokale organisaties, 31 Aegon-vrijwilligers ingezet.

Een lokale benadering

Elke stad is uniek, en vraagt dan ook om een unieke benadering. Wat in de ene stad een succesvolle aanpak is, hoeft in de andere stad geen succes te garanderen. Daarom werken we samen met lokale maatschappelijke organisaties die weten wat er op lokaal niveau speelt, hoe de cultuur van de stad in elkaar steekt en die begrijpen wat er nodig is om mensen financieel zelfredzaam te maken. Daarbij richten we ons op de wijken waar we het hardst nodig zijn. In Leeuwarden gaan we daarom aan de slag in de volgende wijken:

Leeuwarden - van schulden naar kansen

Partners

De lokale organisaties met wie we tot nu toe in Leeuwarden samenwerken, zijn:

Amargi

Radicale schuldpreventie

Steun ontvangen voor het uit de hand loopt: dat is waar Amargi zich op richt. Vrijwilligers bieden ondersteuning bij beginnende financiële problemen.

Lees meer

Geld en Werk.nu

Met dit programma worden mensen geholpen met financieel overzicht en het verbeteren van hun sollicitatievaardigheden.

Lees meer

 

Humanitas

Thuisadministratie Humanitas

Thuisadministratie helpt mensen om hun geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden met behulp van een vrijwilliger.

Lees meer

Mee Friesland

Bewust met Geld

In zes lessen worden kwetsbare jongeren geholpen hun kennis en vaardigheden rondom financiën en financiële weerbaarheid te vergroten.

Lees meer

Onderneem 't

StadOogst

Dit initiatief is een inspirerende en succesvolle ondersteuning voor zzp’ers en ondernemers die het al enkele jaren zwaar hebben.

Lees meer

Schuld Hulp Maatje

SchuldHulpfonds-Leeuwarden

SchuldHulpMaatje Leeuwarden heeft als doel, geïnspireerd door een Bijbelse motivatie, het voorkomen en oplossen van financiële schuldenproblematiek.

Lees meer

BuurtBazen

BûseBaas

Jongeren uit de Leeuwarder wijken Heechterp, Vrijheidswijk of Bilgaard worden geholpen financieel gezond te zijn en blijven door het volgen van verschillende workshops.

Lees meer

Vluchtelingen werk Nederland

Euro-Wijzer

Met het project Euro-Wijzer helpt VluchtelingenWerk Nederland vluchtelingen om financieel zelfredzaam te worden en (verdere) schulden te voorkomen.

Lees meer

 

Wijs & Water

Opdynpaad

Via de intrinsieke motivatie van mensen worden zij bewust gemaakt van het belang om zelf de regie te kunnen en moeten nemen over hun leven en daarmee hun financiële huishouding.

Lees meer

Samenwerken

Wilt uw maatschappelijke organisatie met Aegon samenwerken? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.