Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Onze partners en de projecten

Man en vrouw bespreken administratie aan tafel
Over ons Maatschappij Van Schulden naar Kansen Onze partners

In onze vestigingssteden - Den Haag, Leeuwarden en Groningen - werken we samen met lokale maatschappelijke organisaties die mensen in armoede als gevolg van problematische schulden helpen om weer financieel zelfredzaam te worden. Deze organisaties ondersteunen we met financiële middelen, hulp van Aegon-vrijwilligers en het onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam. We hebben we tot nu toe 4.218 huishoudens geholpen met hun financiële zelfredzaamheid te vergroten. Daarvoor hebben zich, naast lokale organisaties, 350 Aegon-vrijwilligers ingezet.

Een lokale benadering

Elke stad is uniek, en vraagt dan ook om een unieke benadering. Wat in de ene stad een succesvolle aanpak is, hoeft in de andere stad geen succes te garanderen. Daarom werken we samen met lokale maatschappelijke organisaties die weten wat er op lokaal niveau speelt, hoe de cultuur van de stad in elkaar steekt en die begrijpen wat er nodig is om mensen financieel zelfredzaam te maken. Daarbij richten we ons op de wijken waar we het hardst nodig zijn. 

De lokale organisaties met wie we tot nu toe samenwerken, zijn:

Logo 125 procent

Om studenten te helpen met hun geldproblemen, heeft 125Procent in samenwerking met de Hogeschool InHolland Den Haag een app ontwikkeld.

Logo Ambivert Consultancy

Ambivert Consultancy wil ‘kinderarmoede’ bestrijden bij de wortel: de ouders. Daarom gelooft Ambivert met passie in het helpen van alleenstaande moeders.

Logo Brand New Job Outplacement

Brand New Job helpt mensen met financieel overzicht en het verbeteren van hun sollicitatievaardigheden.

Logo Cijfers en Centen

Met workshops worden mensen op weg geholpen om financieel zelfredzaam te worden, financiële rust te ervaren en een gezonde financiële toekomst te krijgen.

Logo Colours of Impact

In 8 workshops leren deelnemers hoe je zelfstandig een gezonde financiële huishouding voert én gaan ze aan de slag met hun talenten.

Logo De Harde Leerschool

Jongeren worden klaargestoomd voor werk of een opleiding via rugby. Door trainingen, wedstrijden en verschillende workshops.

Logo De Sollicitatiementor

In zeven workshops worden deelnemers door de Sollicitatiementor klaargestoomd om de arbeidsmarkt vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Logo Humanitas

Humanitas helpt mensen om hun geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden met behulp van een vrijwilliger.

Logo Hogeschool InHolland

Studenten van Hogeschool InHolland met betalingsachterstanden worden extra begeleid op financieel gebied om uitval en studieachterstanden te voorkomen.

Logo Den Haag

Het Jongeren Perspectief Fonds richt zich er op jongeren langdurig van hun schulden af te helpen door een integrale aanpak van één-op-éénbegeleiding gecombineerd met een versnelde schuldsanering.

Logo MEE Friesland

In zes lessen worden kwetsbare jongeren geholpen hun kennis en vaardigheden rondom financiën en financiële weerbaarheid te vergroten.

Logo Onderneem t

Het initiatief StadOogst van Onderneem 't is een inspirerende en succesvolle ondersteuning voor zzp’ers en ondernemers die het al enkele jaren zwaar hebben.

Logo Over Rood

Over Rood Den Haag begeleidt ondernemers naar een financieel gezonde toekomst.

Logo SchuldHulpmaatje

SchuldHulpMaatje heeft als doel, geïnspireerd door een Bijbelse motivatie, het voorkomen en oplossen van financiële schuldenproblematiek.

Logo Stek

Stek ondersteunt inwoners van Den Haag die om welke reden ook in de schulden zijn geraakt en daar uit willen komen, door hen te koppelen aan een maatje.

Logo Buurtbazen

Jongeren worden geholpen financieel gezond te zijn en blijven door het volgen van verschillende workshops.

Logo Nelis

In dertien weken tijd worden jongeren in groepsverband én individueel begeleid om te groeien in hun financiële redzaamheid en het vinden van een betaalde baan.

Logo Talent Coach

Met deze programma's van Talent Coach worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een snelkookpan gecoacht en getraind op hun talent en kwaliteit. Zo zijn ze weer klaar voor de stap richting werk.

Logo VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland helpt vluchtelingen om financieel zelfredzaam te worden en (verdere) schulden te voorkomen.

Logo Xtra

Xtra richt zich op jongeren met ‘onoplosbare’ schulden om ze uit hun schuldensituatie te krijgen.

Logo Wijs en Water

Via de intrinsieke motivatie van mensen worden zij bewust gemaakt van het belang om zelf de regie te kunnen en moeten nemen over hun leven en daarmee hun financiële huishouding.

Logo Zebra welzijn

Het accent van Zebra’s hulp ligt op het benutten van talenten en mogelijkheden. Hierdoor kunnen mensen zelf hun problemen oplossen.