Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Over ons Maatschappij Van Schulden Naar Kansen Onze Partners Onderneem ‘t

Onderneem ‘t

Het unieke talent van ondernemers zichtbaar maken. Zodat zij het benutten en verschil kunnen maken in de markt. Dat is de drijfveer van Onderneem ‘t.

Ook een onderneming heeft af en toe een APK nodig

Soms lopen de dingen anders dan verwacht. Gebeurt er iets waardoor het succes van de onderneming onder druk staat. Of waardoor een ondernemer grip op de financiën verliest. En zelfs onder bijstandsniveau moet leven. Om niet verder weg te zakken is het tijd voor een grondige check. Net zoals een auto van tijd tot tijd een APK krijgt, is dat soms ook nodig voor een onderneming. Om de zaak weer op de rit te krijgen. En het vuur van de ondernemer weer aan te wakkeren.

Het project: StadOogst

Onderneemt ’t helpt met het project StadOogst zzp’ers en kleine zelfstandigen uit Leeuwarden die onder het bijstandsniveau leven. Binnen StadOogst nemen ondernemers samen de financiën, de marketing en het netwerk onder de loep.

Het programma is een combinatie van inspirerende trainingen, coaching, ondersteuning en toegang tot andere netwerken. Hierbij werkt Onderneem ‘t samen met organisaties die kennis hebben van regelingen of schulden. Met een andere bril naar je bedrijf kijken en leren:

  • hoe het anders of beter kan, zodat de passie voor je bedrijf weer terugkomt;
  • wat de mogelijkheden zijn voor extra scholing om de concurrentie aan te kunnen in een veranderende markt;
  • hoe andere ondernemers het doen, als de lol in het ondernemen is verdwenen.

Onderneem ’t en Van Schulden naar Kansen

Onderneem ’t is met StadOogst partner van het programma Van Schulden naar Kansen. In 2020 helpen zij in Leeuwarden 20 en in Groningen 30 zzp’ers en kleine zelfstandigen om hun zaak weer op de rit te krijgen. Onderneem ‘t maakt hierbij gebruik van het onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam. Aegon geeft daarnaast financiële ondersteuning.