Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Over ons Maatschappij Van Schulden Naar Kansen Onze Partners Zebra welzijn

Zebra welzijn

Vanuit de gedachte ‘Meetellen en meedoen’ is Zebra welzijn in Den Haag actief.

Zorgen voor het welzijn van Haagse bewoners

Het accent van Zebra’s hulp ligt op het benutten van talenten en mogelijkheden. Hierdoor kunnen mensen zelf hun problemen oplossen. Zebra welzijn gaat altijd uit van de vraag van de bewoners. Die nogal eens gaat over hulp bij het op orde krijgen van post.

Hulp bij postordening in twee wijkcentra

Post sorteren, openen en administreren. Dat valt niet altijd mee. Zebra welzijn helpt hierbij vanuit twee Haagse wijkcentra: De Burcht en Julianakerk. Bewoners uit de omgeving die moeite hebben met het op orde krijgen van hun post, zijn er van harte welkom. Met een handje post, een schoenendoos of een vuilniszak vol.

Ook hulp bij mensen thuis

Vanaf 2020 helpt Zebra welzijn ook mensen thuis met het op orde krijgen van hun post. In de eigen vertrouwde omgeving. Bijvoorbeeld ouderen, mensen met angsten en mensen die problemen hebben met bewegen of vervoer.

Wie helpt Zebra welzijn?

Bewoners uit de Haagse wijken Centrum, Schilderswijk en Transvaal. Van jong tot oud en met alle nationaliteiten.

Zebra welzijn en Van Schulden naar Kansen

Zebra welzijn is met Postordening partner van het programma Van Schulden naar Kansen. In 2020 helpen zij tientallen inwoners in Den Haag om hun administratie weer op orde te krijgen. Hierbij zet Zebra welzijn ook Aegon-vrijwilligers in. Aegon geeft daarnaast financiële ondersteuning.