Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Stap vooruit

Aegon stap vooruit

Wist je dat meer dan een half miljoen huishoudens in Nederlands risicovolle schulden hebben? Het beste uit je leven halen en je geldzaken op orde hebben, dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met onze financiële kennis en kunde helpen we mensen met schulden om wél hun beste leven te halen. Zo gaan ook zij een toekomst vol kansen en financiële weerbaarheid tegemoet.

Aegon en Stap vooruit

Mensen helpen het beste uit hun leven te halen. Dát is waar wij voor staan. Maar voor veel mensen die leven in armoede is dit lastig. Onze inzet kan dan het verschil maken. Daarom heeft Aegon het maatschappelijke programma Stap vooruit.  Dit programma is er voor mensen die leven in armoede door (dreigende) schulden. Samen met lokale partners helpen wij deze mensen op weg naar een toekomst vol kansen en financiële weerbaarheid.

Wij sluiten ons vanuit het programma aan bij lokale partnerorganisaties. Dit zijn essentiële partnerschappen, omdat deze partners als geen ander weten welke aanpak lokaal het beste werkt. Onze bijdrage aan deze organisaties bestaat uit financiële ondersteuning en het delen van onze kennis en vaardigheden. Maar ook de onmisbare inzet van vele collega’s die als vrijwilliger meehelpen bij één van de organisaties in hun eigen stad. 
 

Het Stap vooruit Programma

Een grote groep Nederlanders is niet financieel weerbaar. Met Stap vooruit willen wij deze mensen graag helpen. Meer weten over de ambitie en aanpak van ons programma?

Onze partners Aegon

Onze Partners & Projecten

In onze vestigingssteden werken we samen met lokale partners die helpen naar een toekomst vol kansen en financiele weerbaarheid. Benieuwd welke organisaties dit zijn?

Het onderzoek

Afgelopen jaren heeft de Hogeschool van Amsterdam de impact van het programma gemeten. Meer weten over het onderzoek?

Meer weten over het Stap vooruit programma?

We vertellen je er graag meer over het Stap vooruit programma. Neem daarvoor contact op met projectleider Milou Nipshagen via Stapvooruit@aegon.nl