Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Klanten waarderen Aegon

Wij voelen ons verantwoordelijk mensen te helpen bij hun financiële toekomst. Wij zien het dan ook als onze taak om u eenvoudige en duidelijke producten en dienstverlening aan te bieden. Zodat u zelf financieel bewuste keuzes kunt maken. En zo uw financiële doelen kunt realiseren. Wij zijn er dan ook erg trots op dat zowel onze klanten als vakorganisaties onze producten en diensten goed waarderen.

Knab wint internationale prijs

Knab ontving op 23 maart 2015 in New York de prestieuze 'Celent Model Bank Award 2015’ omdat het uitermate slim gebruik maakt van technologie om het klantbelang centraal te stellen. Directeur Knab René Frijters: “Dat we in Nederland opvallen door een totaal andere aanpak is bekend. Maar dat we ook internationaal worden gezien als een vooruitstrevende bank is heel bijzonder. Want overal ter wereld worden 100% online banken opgericht. En ze zetten overal de bankensector in beweging. Mooi om te zien dat wij als kleine speler ook internationaal worden geprezen om onze innovatieve aanpak. Knab werkt overigens helemaal niet vanuit de gedachte ‘technology first’. We willen bankieren makkelijker, leuker en slimmer maken. En de techniek maakt dat mede mogelijk.”

Aegon AOV wint 5 sterren

De Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Aegon heeft voor de derde keer op rij 5 sterren gekregen voor de beste productvoorwaarden van onderzoeks- en benchmarkinstituut MoneyView. ‘De Aegon AOV is het enige onderzochte product dat bij de beoordeling van de beroepsarbeidsongeschiktheid geen rekening houdt met taakverschuivingen van de ondernemer binnen de onderneming. Daarmee wordt in geval van arbeidsongeschiktheid uitsluitend beoordeeld of de ondernemer zijn verzekerde beroep nog kan uitoefenen’, zo staat in het onderzoek. Ook onderscheidt onze AOV zich van andere producten door de soepele acceptatie voor oudere zelfstandig ondernemers. En, het is bij ons mogelijk om jaarlijks het verzekerde bedrag met maximaal 15% te verhogen zonder dat medische vragen worden gesteld.

Knab Gemaksbeleggen wint Gouden Stier

Knab ging in 2014 met de Gouden Stier voor het beste nieuwe beleggingsconcept naar huis. Zij ontving de ‘Oscar van de financiële wereld’ voor Gemaksbeleggen, een product dat het mogelijk maakt om automatisch te beleggen en waarmee zelfs een half aandeel Koninklijke Olie kan worden gekocht. Jurylid Michiel Rietveld van belegger.nl over Gemaksbeleggen: “Wat ons opviel was de laagdrempelige manier waarop particuliere beleggers zelf vermogen op kunnen bouwen. Gemaksbeleggen biedt beleggers inspiratie door voorbeeldportefeuilles, maar ook genoeg analysetools voor ervaren beleggers die zelf een portefeuille willen samenstellen.”

@Aegon_NL wint #award!

Aegon heeft in 2014 de gouden award gewonnen voor de verzekeraar die zich het actiefst heeft ingezet op social media. ‘De dagelijkse prikkelende content is klantgericht en effectief’, zegt de jury. Social media is strategisch verweven binnen Aegon, zo luidt het oordeel. En daarom hebben we de ‘Social media insurance monitor’ gewonnen voor onze activiteiten op de social media-kanalen. Dagelijks plaatsen we prikkelende content, zoals blogs, stellingen en video’s. Ook staan we 24/7 paraat om financiële vragen van klanten te beantwoorden. Aan dit onderzoek hebben 81 verzekeraars meegedaan. Vorig jaar haalde Aegon brons.

Reisverzekering met beste annuleringsdekking volgens Consumentenbond

De annuleringsdekking van de Doorlopende Reisverzekering uit het Aegon Woon- & VrijeTijdpakket is door de Consumentenbond in april 2014 als beste beoordeeld. De Consumentenbond geeft in haar onderzoek aan dat de Doorlopende Reisverzekering van Aegon een zeer uitgebreide dekking heeft én een lage premie. Zo heeft onze reisverzekering, als enige, altijd standaard een annuleringsdekking in het pakket. Uniek is bijvoorbeeld ook de dekking voor het annuleren vanwege onverwachte bijzondere omstandigheden. Deze Doorlopende Reisverzekering uit het Aegon Woon- & VrijeTijdpakket heeft al vaker hoge ogen gegooid in verschillende onderzoeken.

Knab krijgt een 8,1 van de Consumentenbond

De Consumentenbond heeft een onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de antwoorden van klantenservicemedewerkers van banken. Knab heeft voor haar klantenservice een 8,1 gekregen van de Consumentenbond en staat hiermee op de tweede plaats.

Aegon AOV komt goed naar voren uit test Adfiz

De Aegon Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) komt uit het onderzoek naar de voorwaarden van AOV’s van Nederlandse verzekeraars goed naar voren. Adfiz wil hiermee zorgen voor een heldere classificatie van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zodat de adviseur en de klant een verantwoorde keuze voor een product kunnen maken en de juiste verwachtingen hebben over de dekking van het product. De Aegon AOV biedt een zuivere beroeps- en sommendekking én heeft het recht op second opinion vastgelegd in de voorwaarden. Wij zijn er dan ook trots op dat de Aegon AOV één van de twee AOV’s uit alle onderzochte AOV’s is die deze combinatie van kernwaarden in de voorwaarden heeft geregeld. Onze klanten profiteren dus van een duidelijk en kwalitatief product met heldere voorwaarden.

Pensioengame van Aegon internationaal bekroond

De pensioengame Speeljetoekomst.nu van Aegon is winnaar van de internationale Red Dot Design Award waarbij we zowel beloond werden voor de website als de gebruiksvriendelijkheid ervan. Onze pensioengame was genomineerd voor een Best of the Best-award, maar kreeg onverwacht de Grand Prix in de categorie Online Communicatie toegekend. Speeljetoekomst.nu bevat naast een financiële wandeling door het leven, tal van praktische tips en weetjes over pensioen en is heel toegankelijk gebracht. De jury gaf aan: "Het online platform vertelt het pensioenverhaal op een zeer interessante manier. Dankzij de interactieve mogelijkheden kunnen gebruikers het verhaal veranderen en zo de best mogelijke persoonlijke oplossing kiezen. Dankzij optimaal gebruik van het digitale medium is de complexe actualiteit gevisualiseerd op heldere en eenvoudige wijze en wordt het meer transparant." Lees het volledige persbericht.

Afbeelding van speeljetoekomst.nu

Reisverzekeringen van Aegon als beste getest door de Consumentenbond

De doorlopende reisverzekering uit het Aegon Woon- & VrijeTijdpakket is door de Consumentenbond in 2013 voor de vijfde keer op rij getest als “Beste uit de test”. Deze verzekering biedt u als klant de meest uitgebreide dekking van alle 37 doorlopende reisverzekeringen die werden getest. Maar dat is niet alles. Ook de online reisverzekeringen van Aegon scoorden goed. De Kruidvat Reisverzekering Online (ook een product van Aegon) en de Aegon Reisverzekering Online scoorden goed. Zij werden door de Consumentenbond als “Beste koop” gewaardeerd. Dit zijn de verzekeringen met een uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Aegon PensioenSite en Aegon BeheerNet scoren goed

Onafhankelijk adviesburo ConQuaestor heeft in 2013 een onderzoek gedaan naar de online dienstverlening in de pensioensector. Aegon BeheerNet en de Aegon PensioenSite (nu Mijn Aegon) komen positief naar voren in dit onderzoek. Via Aegon BeheerNet geven werkgevers wijzigingen in hun personeelsbestand aan Aegon door. Dit helpt de werkgever enorm in zijn dagelijkse werk en geeft inzicht en transparantie. Aegon PensioenSite geeft pensioendeelnemers inzicht in hun pensioenopbouw. Beide oplossingen worden door ConQuaestor gewaardeerd om hun transparantie, inzicht en innovativiteit waar onze klanten van profiteren.

Aegon Asset Management wint Morningstar Award 2013

Aegon Asset Management won in april 2013 voor de tweede jaar op rij de Morningstar Award in de categorie Mixfondsen EUR Neutraal met het Aegon Wereldwijd Mix Fonds. De Morningstar Award is een erkenning voor een beleggingsfonds dat de afgelopen jaren het beste heeft gepresteerd ten opzichte van andere beleggingsfondsen. Het Aegon Wereldwijd Mix Fonds belegt in aandelen, obligaties, vastgoed en grondstoffen.

In 2011 won Aegon Asset Management ook Morningstar Awards in de volgende categorieën; Beste fondshuis in alle assetcategorieeën, beste kleine fondshuis voor aandelen en obligaties en het beste fonds in EURO Overheid (Aegon Rente Fund).

Winnaar van Performance Award én Zilveren Spreekbuis

In 2013 kregen we van  Performance Award én de Gouden Spreekbuis. De Performance Award wordt uitgereikt door onafhankelijke hypotheekadviseurs met wie wij samenwerken. Volgens Blauw danken we onze sterke positie aan een 'uitzonderlijke dienstverlening' richting zowel klanten als adviseurs. We stellen de klant centraal en denken mee over oplossingen. Daarnaast hebben we ons op meerdere vlakken weten te verbeteren in het afgelopen jaar. Dat komt onze dienstverlening naar de adviseurs ten goede maar ook naar onze klanten. In 2012 wonnen we al de Performance Award én de Zilveren Spreekbuis En in 2009 wonnen wij al eerder de Gouden Spreekbuis.

Voor de derde keer beste Pension Provider of the Year

Onze goede reputatie als pensioenuitvoerder in Europa is ook in 2012 weer bevestigd met twee prijzen tijdens de European Pensions Awards. Jaarlijks organiseert het vakblad European Pensions een prijsuitreiking voor bedrijven die zich in Europa verdienstelijk maken in de pensioenindustrie en het vermogensbeheer. Voor het derde jaar op rij wist Aegon Global Pensions de Pension Provider of the Year Award te winnen. Daarnaast kregen we de prestigieuze Pensions Innovation Award voor ons baanbrekende werk op het gebied van langlevenrisicoverzekeringen ('longevity insurader nce'). In 2010 wonnen we nog de Pooling Award of the Year. En in 2009 werd Herman Kapelle van Aegon Adfis nog gekozen tot European Pensions Personality of the Year.

Gouden Pump Award gaat naar TKP Investments

Aegon's dochter TKP Investments (TKPI) is winnaar van de VIIP Gouden Pump Award 2012. Deze Award is een initiatief van Vrouwen in Institutioneel Pensioen (VIIP) en bestemd voor een organisatie die aantoonbaar werk maakt van de benoeming van vrouwen in besturen, op toezichthoudende en managementposities in de wereld van institutionele pensioenen. Zowel onze klanten en onze medewerkers vinden diversiteit belangrijk. Een goede sfeer, complementaire vaardigheden, maatschappelijke betrokkenheid bij de klant; het speelt allemaal mee bij de klant- en medewerkerstevredenheid. En dat is de belangrijkste voorwaarde voor succes en werkt in het voordeel voor de klant.

TKP Investments weer Multi-Manager of the Year

Aegon's dochter TKP Investments (TKPI) heeft in 2011 voor de vierde keer op rij de Multi-Manager of the Year Award gewonnen tijdens de European Pensions Awards. Het feit dat ze elk jaar blijven innoveren bij de inrichting van de portefeuilles, het beleggingsproces en het aanbod van de producten resulteerde in deze vierde Award op rij. De jury roemde dit jaar vooral het brede productaanbod. Een pensioenfondsklant kan elke strategische beleggingmix en risicoprofiel maken met het brede productaanbod en met voor elke categorie zowel actieve als passieve oplossingen. Zo biedt TKPI zijn klanten de flexibiliteit om zelf zijn keuze te maken.

In 2010 won TKP Investments ook de de prijs voor beste fiduciaire manager. En won TKPI samen met Aegon Global Pensions de Pooling Award of the Year voor het asset pooling product dat zij in 2009 in de markt hebben gezet. In 2009 won TKPI ook nog de Pension Scheme Administrator Award.

Heldere polisvoorwaarden voor Onna-Onna

Aegon’s dochter Onna-Onna (autoverzekeringen voor vrouwen) is in 2012 door Verzekeringssite.nl uitgekozen tot een van de beste drie verzekeraars met de helderste polisvoorwaarden. De polisvoorwaarden zijn eenvoudig en voor 95% van de lezers te begrijpen.

Tweede plaats beste aanbieder inkomensverzekeringen

Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs, heeft in 2011 onder haar leden nagevraagd wie zij de beste inkomensverzekeraar van Nederland vonden. Wij eindigden hier op een tweede plek.