Overslaan en naar de inhoud gaan
Weten wat Aegon met uw informatie doet? Bekijk ons nieuwe Privacy Statement.
Ok

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Ons sponsorbeleid

Als sponsor doet Aegon er alles aan om sporters te helpen met het bereiken van hun doel. Dat doen we al 40 jaar. Of het nu gaat om financiële ondersteuning, het leveren van materialen, het delen van kennis of het bieden van een luisterend oor. Zij aan zij strijden we voor het maximale resultaat.

Aegon is zich bewust van zijn maatschappelijke rol en is actief op verschillende sponsordomeinen. Sinds 2008 zijn we hoofdsponsor van de roeisport. Bovendien ondersteunen we Ajax (tot 1 juli 2017), Fonds Gehandicaptensport, stadsschouwburg De Harmonie, theaters Diligentia en PePijn en onderzoek naar Alzheimer.

Jeugd speciale plek

De jeugd én talent hebben een speciale plek in het sponsorbeleid van Aegon. Zij zijn de toekomst. Om de top te behalen, gaat er vaak een lange weg aan vooraf. Jaren van trainen, afzien vallen en weer opstaan. Samen juichen en soms samen huilen. Maar altijd met de overtuiging: samen staan we sterk. 

Zo hebben we geïnvesteerd in de jeugdploegen bij het schaatsen, zoals de Aegon Junior Schaatsspelen. Bij Ajax lieten we de B-jeugd schitteren in het voetbaltoernooi de Aegon Future Cup. En in de culturele sector krijgen talentvolle cabaretiers letterlijk een podium tijdens de Aegon Future Generation. 

Sponsorverzoeken

Als supporter van de roei- en gehandicaptensport, culturele én maatschappelijke instellingen sponsort Aegon verschillende evenementen in Nederland. Om alle talenten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, richten wij ons volledig op bestaande partnerships.