Wat zijn jouw woonwensen?

Denk vooruit om fijn te wonen
Image
vooruitdenken homepage

Hoe kunnen wij je helpen?

Vind alle informatie over onze producten op de servicepagina. Of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Image
Reisverklaring aanvragen
Reisverklaring nodig? Wij helpen jou!

Ga je op vakantie naar een land waar je een reisverklaring nodig hebt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Vraag hem hier aan, dan ga jij goed voorbereid op vakantie.

Nu aanvragen
Image
Corona en je reisverzekering
Gevolgen van het coronavirus

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Het heeft impact op ons allemaal. We houden daarom alle ontwikkelingen goed in de gaten. En houden jou zo goed mogelijk op de hoogte. Je vindt hier de meest up-to-date informatie en antwoorden op je vragen.

Lees meer
Image
eigen huis bouwen

Vooruitdenken met... bouwers van een eigen huis

Welk moment in jouw leven is het inlijsten waard? Amanda vertelt over haar fotomoment. Een foto voor het huis dat ze afgelopen 2 jaar zelf gebouwd heeft met haar vriend en schoonvader. Samen met Amanda kijken we terug en denken we vooruit als het gaat om het bouwen van je eigen huis.

Lees verder

Blogs & Nieuws

Image
alles over pensioen
Verhoogt Aegon ook pensioenen net als ABP en PME?

Dat hangt af van de afspraken die je werkgever heeft gemaakt. Je werkgever heeft afspraken over pensioen gemaakt. Ook over verhoging van pensioen (indexatie).

Lees meer
Image
Zo houd je de kids lekker bezig tijdens die autorit
Zo houd je de kids lekker bezig tijdens die autorit

Alles ingepakt en gáán! Maarrrr… je bent nog geen uur onderweg en daar komt de vraag: “Zijn we er al bijna?” We geven je een paar goede tips om ze zoet te houden op de achterbank.

Lees verder
Image
Preventietips voor op reis
De snelle check- én paklijst voor je zomervakantie

Vóórdat je op vakantie gaat, heb je het vaak drukker dan ooit.  We zetten enkele belangrijke checks en tips voor je op een rij!

Lees verder

Image
Groene tips
@alle vooruitdenkers: check deze groene tips voor thuis

Ga je zonne-energie door je huis laten stromen? Triple glas scoren of van het gas af? Lekker duurzaam bezig! Nu je zo lekker op stoom bent: kijk meteen of het nodig is om je verzekering aan te passen na die groene verbeteringen. Hoe en wat?

Lees verder