Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Beheerd Beleggen

Aegon Beheerd Beleggen

Particulier Aegon Beheerd Beleggen

Uw geld laten beleggen door experts

Levert sparen u te weinig op? Laat uw geld dan beleggen door onze experts. U heeft er zelf geen omkijken naar; u zet gewoon onze experts aan het werk. Zo heeft u niet het gedoe van beleggen, maar op de lange termijn wél het resultaat. En: onze kosten zijn zeer laag. Dat levert u meer op. Daarom is Aegon Beheerd Beleggen een slimme keuze om meer uit uw geld te halen.

Goed om te weten: met beleggen loopt u risico’s. De waarde van uw beleggingen kan namelijk schommelen. U kunt (een deel van) uw inleg kwijtraken. Beleg dan ook alleen met geld dat u een langere tijd niet nodig heeft. Lees meer over de risico’s

 

Start met Aegon Beheerd Beleggen

Open een rekening - zelf online of via een adviseur - en onze experts gaan direct voor u aan de slag.

Open een rekening

Eenvoudig en geen omkijken

Eenvoudig en geen omkijken

Onze experts doen voor u het werk. Zij volgen dagelijks de financiële markten en passen uw beleggingen aan als dat nodig is. Uiteraard houden zij u regelmatig op de hoogte. Zo heeft u niet het gedoe van beleggen, maar wél het resultaat.

Slimme spreiding

Slimme spreiding

Wij beleggen uw geld wereldwijd. Daarbij spreiden we de risico’s breed. En heeft u uw geld op een bepaald moment nodig? Dan kunnen onze experts beleggen met minder risico zodra dat moment dichterbij komt. Door onze slimme spreiding, loopt u dus minder risico.

Lage kosten

Lage kosten

Wij houden de kosten laag. Want kosten zijn van grote invloed op uw rendement. Vooral op lange termijn. Waarom onze kosten zo laag zijn? Wij beheren 800 miljard euro wereldwijd en hebben daardoor schaalvoordeel. En dat voordeel geven wij door aan u.

Loading...

Onze ervaren experts beleggen voor miljoenen klanten

Bij Aegon beleggen we het pensioengeld voor ruim twee miljoen klanten in Nederland. Beleggen doen wij al decennia lang. Onze experts hebben dus veel kennis en ervaring om op lange termijn een goed rendement te halen.

Doordat we voor zoveel klanten beleggen, hebben wij schaalvoordeel. En dat voordeel geven wij door aan u: onze kosten zijn laag. En: wij beheren ruim 800 miljard euro. Hierdoor kunnen wij risico’s wereldwijd breed spreiden.

Wereldwijd beleggen
Kiezen voor rendement op lange termijn
Bepalen van uw risico en beleggen met risico-afbouw
Verantwoord beleggen
Beleggen voor aanvulling op uw pensioen

Alle informatie over Aegon Beheerd Beleggen op rij

Bekijk hier alle informatie over Aegon Beheerd Beleggen.