Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon Beheerd Beleggen

Uw geld laten beleggen door experts

Levert sparen u te weinig op? Laat uw geld dan beleggen door onze experts. U heeft er zelf geen omkijken naar; u zet gewoon onze experts aan het werk. Zo heeft u niet het gedoe van beleggen, maar op de lange termijn wél het resultaat. En: onze kosten zijn zeer laag. Dat levert u meer op. Daarom is Aegon Beheerd Beleggen een slimme keuze om meer uit uw geld te halen.

Goed om te weten: met beleggen loopt u risico’s. De waarde van uw beleggingen kan namelijk schommelen. U kunt (een deel van) uw inleg kwijtraken. Beleg dan ook alleen met geld dat u een langere tijd niet nodig heeft. Lees meer over de risico’s

Eenvoudig en geen omkijken

Eenvoudig en geen omkijken

Onze experts doen voor u het werk. Zij volgen dagelijks de financiële markten en passen uw beleggingen aan als dat nodig is. Uiteraard houden zij u regelmatig op de hoogte. Zo heeft u niet het gedoe van beleggen, maar wél het resultaat.
 

Ontdek het gemak

Slimme spreiding

Slimme spreiding

Wij beleggen uw geld wereldwijd. Daarbij spreiden we de risico’s breed. En heeft u uw geld op een bepaald moment nodig? Dan kunnen onze experts beleggen met minder risico zodra dat moment dichterbij komt. Door onze slimme spreiding, loopt u dus minder risico.

Bekijk hoe het werkt

Lage kosten

Lage kosten

Wij houden de kosten laag. Want kosten zijn van grote invloed op uw rendement. Vooral op lange termijn. Waarom onze kosten zo laag zijn? Wij beheren 800 miljard euro wereldwijd en hebben daardoor schaalvoordeel. En dat voordeel geven wij door aan u.
 

Bekijk uw voordeel

Onze ervaren experts beleggen voor miljoenen klanten

Bij Aegon beleggen we het pensioengeld voor ruim twee miljoen klanten in Nederland. Beleggen doen wij al decennia lang. Onze experts hebben dus veel kennis en ervaring om op lange termijn een goed rendement te halen.

Doordat we voor zoveel klanten beleggen, hebben wij schaalvoordeel. En dat voordeel geven wij door aan u: onze kosten zijn laag. En: wij beheren ruim 800 miljard euro. Hierdoor kunnen wij risico’s wereldwijd breed spreiden.

Wat is uw situatie?

Ik heb een beleggingsproduct bij Aegon

Ik wil geld opzij zetten voor als ik het later nodig heb. Bijvoorbeeld voor een wereldreis, de studie van mijn kinderen of misschien om leuke dingen te doen na mijn pensioen.

 

Naar oude beleggingsproducten

Ik wil geld opzij zetten voor later

Ik wil geld opzij zetten voor als ik het later nodig heb. Bijvoorbeeld voor een wereldreis, de studie van mijn kinderen of misschien om leuke dingen te doen na mijn pensioen.

 

Bekijk de mogelijkheden

Alle informatie over Aegon Beheerd Beleggen op rij

Bekijk hier alle informatie over Aegon Beheerd Beleggen.

Veelgestelde vragen

Hoe open ik een Aegon Beheerd Beleggen?
Welke vergoedingen en kosten betaal ik voor Aegon Beheerd Beleggen, Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente en Aegon Beheerd Beleggen Levensloop?
In welke fondsen wordt belegd bij Aegon Beheerd Beleggen, Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente en Aegon Beheerd Beleggen Levensloop?