Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Beleggen - Doelen voor later
Particulier Beleggen Doelen voor later

Doelen voor later

Nu aan de slag met doelen die wat verder weg liggen

Houdt u geld apart voor onverwachte uitgaven? Veel mensen doen dit op een spaarrekening. U bent dan flexibel en kan het geld snel opnemen wanneer u het nodig heeft. Dit is voor de korte termijn heel fijn! Maar wat is nou een handige manier om uw geld opzij te zetten voor doelen die wat verder weg liggen?

Geld opzij zetten voor uw kind

Geld opzij zetten voor uw kind

Uw kinderen groeien als kool. Voor u het weet gaan ze op rijles of studeren. Wat zou het mooi zijn als u ze op weg kan helpen met een financiële bijdrage. Door nu al een maandelijkse spaar- of beleggingsopdracht in te stellen, bouwt u ongemerkt een bedrag op.

Tip: u kunt een deel van de kinderbijslag gebruiken als maandelijkse inleg.

Beleggen - Geld opzij zetten voor je pensioen

Geld opzij zetten voor uw pensioen

Uw pensioen is misschien nog ver weg. Maar ook na uw pensioen wilt u leven zoals u dat gewend bent. Daarom is het slim om zelf extra pensioen op te bouwen.
Op tijd beginnen is belangrijk, zodat u later kunt genieten van een extra bedrag.

Tip: als u zelf aanvullend pensioen opbouwt, kunt u waarschijnlijk gebruikmaken van belastingvoordeel.

Beleggen - Geld opzij zetten voor een ander doel

Geld opzij zetten voor een ander doel

Wilt u over een aantal jaar een nieuw huis kopen? Of droomt u weg van een verre reis? U stelt dan een moment en het bedrag vast wat u nodig denkt te hebben. Hoe eerder u begint met het opzij zetten van geld voor uw doel, hoe meer het u kan opleveren.
 

Tip: zet een onverwachte financiële meevaller direct apart, zo bouwt u sneller op.

Combineer sparen met laten beleggen

Steeds meer mensen combineren sparen met beleggen. Sparen om zo een buffer achter de hand te hebben en laten beleggen om geld zoveel mogelijk op de lange termijn te laten groeien. Bij laten beleggen loopt u andere risico’s dan bij sparen. Daartegenover staat dat de rendementen bij laten beleggen hoger kunnen liggen dan bij sparen. Zeker met de huidige lage spaarrentes.

Beleggen - meer geld

Uw geld laten beleggen bij Aegon

Het geld wat u nodig heeft voor uw doelen voor later kunt u laten beleggen door de experts van Aegon. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Dat scheelt u tijd! U zet gewoon de experts aan het werk. En: onze kosten zijn laag. Dat levert u meer op.

Ontdek laten beleggen

Goed om te weten: Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. De waarde van uw beleggingen kan schommelen. U kunt (een deel van) uw inleg kwijtraken. Beleg dan ook alleen met geld dat u een langere tijd niet nodig heeft. Alle informatie hierboven is informatief en is niet bedoeld als individueel advies.