Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Beleggen Fondsen en koersen AEGON Balanced Fund 20/80

AEGON Balanced Fund 20/80

Dit fonds geeft investeerders de mogelijkheid om te investeren in een mix van vastrentende waarden en aandelen uit de eurozone om hun de balans te geven tussen risico en rendement. Het fonds belegt voor 20% in de ETF DJ Euro Stoxx 50 , beheert door UBS Asset Management, en 80% in de iShares Barclays Capital Euro Aggregate Bond, beheerd door BlackRock Asset Management Ireland. Maandelijks wordt de weging van de onderliggende fondsen aangepast om zodoende de weging van 20/80 zo nauwkeurig mogelijk te volgen. 

Rendement AEGON Balanced Fund 20/80

Participaties in de AEGON Balanced Funds worden gekocht en verkocht op basis van koersen die worden uitgedrukt tot op zes decimalen achter de komma. Voor de weergave op deze webpagina is volstaan met tot op twee decimalen afgeronde koersen. Als u op op basis van deze koersen de waarde van uw verzekering bepaalt, houdt er dan rekening mee dat de hier gepresenteerde koersen enigszins kunnen afwijken van de werkelijke koersen.

Als onderstaande tabel n.v.t. weergeeft, dan bestaat het fonds korter dan de aangegeven rendementsperiode.

Wegens een technische storing is het op dit moment niet mogelijik de actuele rendementen van dit fonds te tonen. Onze excuses voor het ongemak.

Rendementen per
Rendementen in %
Lopend jaar
Afgelopen maand
Afgelopen 3 maanden
Afgelopen jaar
Afgelopen 3 jaar
Afgelopen 5 jaar
Koersinformatie
Slotkoersen in euro
16-09-2019
1.41
13-09-2019
1.41
Eigenschappen
Fondseigenschappen
Fondstype
Mix
Risico
3.5

Terug naar vorige pagina