Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Is Aegon Beheerd Beleggen iets voor mij?

Particulier Beleggen Is Aegon Beheerd Beleggen iets voor mij?

Is Aegon Beheerd Beleggen iets voor mij?

Wanneer is je geld beleggen nou iets voor jou? Wij helpen je op weg met vijf simpele vragen. Je weet binnen een minuut of laten beleggen bij jou past. En past het nog niet bij jou? Dan geven we jou handige tips en nuttige informatie om jou goed met geld voor nu én later te maken.

Ontdek of Aegon Beheerd Beleggen bij jou past. Je weet het binnen 1 minuut!

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Je kent het wel, de wasmachine gaat ineens stuk of de APK van je auto valt duurder uit. Voor dit soort onverwachte uitgaven is het handig om altijd wat spaargeld achter de hand te hebben. Wij helpen je op weg met tips om te zorgen dat je voldoende geld voor een buffer hebt!
 

Bekijk onze tips   Maak afspraak met een adviseur

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Je hebt voldoende geld in je spaarpot voor onverwachte uitgaven. Nu is het zaak om een extra buffer voor later op te bouwen. Maar waarom heb je eigenlijk geld voor later nodig? Bekijk onze blog met alle ins and outs.
 

Ontdek hoe je extra buffer voor later opbouwt   Maak afspraak met een adviseur

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Je kan méér uit je geld halen als je je geld laat beleggen. Maar beleggen brengt andere en meer risico’s met zich mee dan sparen. Wil je weten wat deze risico’s precies zijn? Wij hebben de belangrijkste voor jou op een rij gezet.
 

Leer meer over de risico's   Maak afspraak met een adviseur

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Het kan best onrustig zijn op de financiële markten. Als je je te veel door emotie laat leiden, kan je wakker liggen. Katja belegt en vertelt ons waarom zij wél rustig door kan slapen!
 

Lees het verhaal van Katja   Maak afspraak met een adviseur

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Wat houdt je geld láten beleggen in? En wie zijn de experts die het werk voor jou doen? Jeroen Vetter, hoofd van het Investment Office bij Aegon, legt je uit waarom je geld laten beleggen écht niet zo spannend hoeft te zijn.
 

Lees het interview met Jeroen   Maak afspraak met een adviseur

Vijf keer ja? Dan kan Aegon Beheerd Beleggen interessant zijn voor jou!

Je geld laten beleggen bij Aegon kan interessant voor jou zijn! Met Aegon Beheerd Beleggen laat je je geld slim beleggen door onze experts. Jij hebt er geen omkijken naar maar op de lange termijn wél het resultaat van beleggen. Het resultaat is natuurlijk altijd afhankelijk van de schommelingen van de financiële markten.


Wil je meer informatie?
Lees dan meer over Aegon Beheerd Beleggen
 

Wil je eerst persoonlijk advies?
Maak dan een afspraak met een adviseur

Goed om te weten: Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. De waarde van jouw beleggingen kan schommelen. Je kunt (een deel van) jouw inleg kwijtraken. Beleg dan ook alleen met geld dat je een langere tijd niet nodig hebt. Alle informatie hierboven is informatief en is niet bedoeld als individueel advies.

Gerelateerde blogs

Financiële buffer

Je financiële buffer op orde? Een makkie met deze tips!

Heb jij een spaarpotje achter de hand voor onverwachte uitgaven? Voor als je auto ineens kapot gaat of je wasmachine begeeft het. Het is dan verstandig om een bedrag achter de hand te hebben, zodat je tegen een financieel stootje kan. En zo een buffer opbouwen, hoeft helemaal niet lastig te zijn. Wij helpen je op weg!

Bekijk onze tips

 

Risico's beleggen

Alles wat je wil weten over de risico’s van laten beleggen

Denk je aan beleggen, dan denk je aan risico’s. Dat klinkt misschien eng. Maar is dat wel zo? We nemen dagelijks deel aan het verkeer en stappen in het vliegtuig naar mooie vakantieoorden. Allemaal situaties waar je ook risico loopt én toch doen we het!Wij helpen je op weg op de risico's van beleggen beter te begrijpen.

Leer meer over de risico's

Jeroen Vetter, hoofd van het Investment Office bij Aegon

“Beleggen is net als deelnemen in het verkeer”

Waarom zou je moeten beleggen? Je zet al elke maand netjes een bedrag apart op je spaarrekening. Dat zou toch voldoende moeten zijn? Jeroen Vetter, hoofd van het Investment Office bij Aegon legt jou uit waarom en wanneer beleggen verstandig kan zijn en dat je geld laten beleggen echt niet zo eng hoeft te zijn.

Lees het interview met Jeroen