Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Beleggen - Haal meer uit uw geld
Particulier Beleggen Meer uit uw geld halen

Meer uit uw geld halen

Haal meer uit uw geld

Heeft u een mooi bedrag gespaard en wilt u er meer uithalen? Dat kan een goed idee zijn. De spaarrente staat momenteel laag, dus sparen levert niet zoveel extra op. Een andere manier om meer uit uw geld te halen is uw geld te laten beleggen. Dit brengt risico’s met zich mee maar kan u op de lange termijn meer opleveren. Een combinatie van beiden kan zorgen voor een mooie balans.

Overweeg eens om sparen en laten beleggen te combineren

Een deel van uw geld kunt u op een spaarrekening als buffer achter de hand houden. Het is altijd verstandig voldoende buffer aan te houden. Wilt u weten of u voldoende heeft voor een buffer? Check dan de BufferBerekenaar van Nibud.

Heeft u voldoende buffer? Dan kunt u een deel van uw geld laten beleggen om op de lange termijn uw geld zoveel mogelijk te laten groeien. Bij laten beleggen loopt u wel andere risico’s dan bij sparen. Als u sparen met laten beleggen combineert, kan u het meeste uit uw geld halen.

Beleggen - meer geld

Uw geld laten beleggen bij Aegon

Naast sparen kunt u bij ons ook uw geld laten beleggen. U kiest dan voor de expertise van Aegon. Wij zijn namelijk een van de grootste pensioenverzekeraars van Nederland. Wij beleggen al jarenlang het pensioengeld van 2 miljoen Nederlanders. Dus uw geld laten beleggen door onze experts biedt u ook het gemak omdat u er zelf geen omkijken naar heeft. En: onze kosten zijn laag. Dat levert u meer op.

Ontdek laten beleggen

Goed om te weten: Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. De waarde van uw beleggingen kan schommelen. U kunt (een deel van) uw inleg kwijtraken. Beleg dan ook alleen met geld dat u een langere tijd niet nodig heeft. Alle informatie hierboven is informatief en is niet bedoeld als individueel advies.