Skip to main content

Regeling Beleggingsverzekeringen

De Aegon-regeling is bijna volledig uitgevoerd. Bijna al onze klanten zijn geïnformeerd en de eventuele tegemoetkoming is direct in de beleggingsverzekering gestort. En voor reeds beëindigde beleggingsverzekering is de eventuele aanvullende uitkering aan u overgemaakt. 

Heeft u nog een lopende beleggingsverzekering?

Dan is het belangrijk dat u voorbeelden van de opbrengst op de einddatum vergelijkt met het oorspronkelijke doel dat u voor ogen had. Mogelijk heeft u uw beleggingsverzekering afgesloten voor het aflossen van uw hypotheek of om aanvullend pensioen op te bouwen. Doe daarom de Aegon Beleggingsverzekering Check.

De beleggingsverzekering

Kenmerken

Risicodekking

Premie en kosten

De regeling

Waarom deze regeling?

Voor wie geldt deze regeling?

Flankerend beleidCoulanceregeling

Wat zijn uw mogelijkheden?

Vraag adviesAanpassen van het huidige productEen alternatief product kiezen Stoppen met het huidige product:  Download afkoopinformatie beleggingsverzekeringen.pdf (57.81 KB)

Wat heeft Aegon tot nu toe gedaan?

U heeft een tegemoetkoming ontvangen als u teveel kosten heeft betaald binnen uw beleggingsverzekering.
Daarnaast hebben wij het kostenmaximum verder verlaagd.

  • Vanaf 1 januari 2013 betaalt u maximaal 1,25% van de gemiddelde belegde waarde per jaar aan kosten. Heeft uw beleggingsverzekering een garantie? Dan betaalt u daar extra voor. Het kostenpercentage wordt dan verhoogd met 0,65% of 0,45%, afhankelijk van in welke fondsen u belegt.
  • Is de belegde waarde hoger dan € 50.000? Dan betaalt u voor het deel boven dat bedrag maximaal 0,5% aan kosten per jaar. Heeft uw beleggingsverzekering een garantie? Dan betaalt u daar extra voor. Het kostenpercentage wordt dan verhoogd met 0,65% of 0,45%, afhankelijk van in welke fondsen u belegt. 

 

Lees meer over de regeling.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen?

Downloads