Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Sluit uw beleggingskeuze nog aan op uw persoonlijke situatie?

U heeft van ons een brief ontvangen. En nu?

U heeft van ons een brief ontvangen over de beleggingen in uw pensioenverzekering. Deze brief krijgt u alleen als u heeft gekozen voor Vrij Beleggen. U neemt deel aan een pensioenregeling op basis van beleggingen. Bij beleggen is altijd sprake van risico. Hoeveel risico u wilt nemen, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en situatie. Wij vragen u één keer per jaar stil te staan bij uw persoonlijke beleggingssituatie.

In de brief die u heeft ontvangen staat of het risicoprofiel van uw huidige beleggingen past bij uw persoonlijk risicoprofiel. Misschien wilt u naar aanleiding van de brief kiezen voor Profiel Beleggen. Op deze pagina leest u hier meer over.

Profiel Beleggen: beleggen zonder omkijken

Het idee achter Profiel Beleggen is dat de meeste deelnemers aan een pensioenregeling geen beleggingsspecialisten zijn. U hoeft bij Profiel Beleggen daarom niet om te kijken naar uw beleggingen. Aegon maakt gebruik van het Life Cycle Principe. Dit houdt in dat er minder risicovol belegd wordt naarmate de datum dat u met pensioen gaat dichterbij komt. Aegon bouwt de beleggingsrisico’s af. Deze systematiek geeft u de grootste kans op een goed pensioen. U hoeft zelf niets te doen want dit gebeurt automatisch binnen Profiel Beleggen. Aan de rechterkant van deze pagina vindt u meer informatie over Profiel Beleggen.

Wilt u overstappen op Profiel Beleggen?

Ga dan naar Mijn Aegon en vul daar de Aegon Beleggingswijzer Pensioen in. Als u alle stappen volgt, komt u vanzelf in het Beleggingskeuzeformulier. Dit formulier moet u printen, ondertekenen en aan ons opsturen. Het adres staat op het formulier.

Heeft u geen toegang tot Mijn Aegon, vraag dan toegang aan.

 

Keuze aanpassen via Mijn Aegon

Veelgestelde vragen

Wat zijn de fondsen en koersen van Aegon?

U ziet op uw polisblad of in Mijn Aegon in welk fonds of welke fondsen u belegt
De meest actuele fonds- en koersinformatie vindt u op onze site op de pagina Fondsen en Koersen.

Heeft u een vraag over uw eigen product? Dan kunt u inloggen op Mijn Aegon.

Staat uw vraag er niet tussen?

Downloads