Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

U wilt beleggen voor een specifiek doel

Zelf beleggen voor later

Wilt u geld opzij zetten voor de studie van uw kind? Bent u van plan om over een aantal jaar een huis te kopen? Of droomt u van een wereldreis? Dan is doelbeleggen misschien iets voor u. Daarmee bouwt u op een verantwoorde en gestructureerde wijze vermogen op voor een specifiek doel.

Lees meer over Doelbeleggen

Is doelbeleggen iets voor u?

  • Sparen of beleggen

Sparen is een veilige manier om uw geld te laten groeien. U ontvangt rente, waardoor u verzekerd bent van een bepaald rendement. Maar door de lage rente, levert sparen momenteel minder op dan vroeger. Beleggen kan daarom interessant zijn. Dit levert op lange termijn vaak meer op dan sparen. Let wel op: door de risico’s van beleggen kan het rendement hoger of lager uitvallen dan verwacht. Lees meer over het verschil tussen sparen en beleggen

  • Uw doel ligt minstens 10 jaar in de toekomst

Doelbeleggen is een aantrekkelijke optie als uw doel minstens 10 jaar in de toekomst ligt. Denk bijvoorbeeld aan het verbouwen van uw huis, de studie van uw kind of het aanvullen van uw pensioen. 

  • Beleggen voor beginners

Bent u beginnend belegger? Geen probleem, u hoeft geen beleggingsdeskundige te zijn! Bij Aegon hoeft u niet zelf te handelen in aandelen en alle marktontwikkelingen en beurskoersen te volgen. U kunt bij Aegon beleggen in verschillende fondsen die worden beheerd door een van de beste beleggers van Nederland. Lees meer over beleggen voor beginners

  • U heeft uw geld voorlopig niet nodig 

Met beleggen kan uw opbrengst tegenvallen. Beleg daarom altijd met geld dat u voorlopig niet nodig heeft. Bepaal van te voren hoeveel geld u kunt missen.

Zelf eenvoudig beleggen

Met Aegon Doelbeleggen zet u geld opzij voor later om één van uw mooie doelen te bereiken. Aegon Doelbeleggen heeft het voordeel dat u altijd kunt stoppen met storten en direct bij uw vermogen kunt.

Aegon Doelbeleggen
Beleggen voor een doel dat verder in de toekomst ligt

Het risico wordt automatisch afgebouwd richting einddatum

U bepaalt zelf uw risicoprofiel

Advies over beleggen

Een adviseur kan u persoonlijk en professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. De kosten voor advies en/of het openen van de beleggingsrekening kunnen per adviseur verschillen. Vaak is een eerste oriëntatiegesprek gratis.

      
Oriëntatiegesprek

                
Heeft u nog geen adviseur? Vind een adviseur bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.