Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

29 september 2019

7 duurzame waanzinwoorden op een rij

Kim Bakker, Redacteur

Wat zonnepanelen zijn, weet je inmiddels wel. Maar wat dacht je van HR++-glas of spouwmuurisolatie? We zetten een aantal duurzame waanzinwoorden op een rij!
 

> Lees verder

geld en vrienden
Sparen

29 september 2019

Tips: hoe combineer je je geldzaken met je vrienden?

Sadia Shirriff, Redacteur

Hoe vaak praat jij met je vrienden over geld? Geef jij het eerlijk aan als je een keer niet meegaat naar een uitje omdat je deze maand even wat krapper bij kas zit? En weten je vrienden überhaupt hoeveel je verdient? Het is toch nog taboe om het over geldzaken te hebben, terwijl juist als je dit deelt met je vrienden het je leven wat makkelijker maakt. En je geldzaken misschien ook wel leuker!

> Lees verder

Sparen

24 september 2019

"Ineens was ik klaar met die grote portemonnee"

Marlies Touburg, Webredacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld om gaat? Bij Aegon denken we van wel. Daniëlle Broekman (40) houdt het graag simpel. Geen grote portemonnee of volle handtas, maar een telefoonhoesje met wat pasjes. “Ik heb hem sinds een paar weken. De vorige was hetzelfde, maar dan in het zwart.”

> Lees verder

Pensioen

23 september 2019

Pensioenen samenvoegen, waarom eigenlijk?

Marlies Touburg, Webredacteur

Eindelijk! Na zenuwslopende sollicitatiegesprekken is daar het verlossende woord: ik ben aangenomen. Een nieuwe baan! Een nieuwe uitdaging, nieuwe collega’s. En oh ja, een nieuw pensioen…

> Lees verder

Sparen

23 september 2019

"Ondanks dat ik er alleen voor stond, heb ik weinig financiële zorgen gehad"

Redactie | Aegon Blog

Sommige mensen blijven tot op zeer hoge leeftijd geestelijk helder, anderen worden op een bepaald moment dement. Hoe kan dat? Dát onderzoekt het Alzheimercentrum Amsterdam onder mensen die honderd jaar of ouder zijn. Aegon sponsort dit onderzoek en bedankt op 11 oktober alle 100-plussers die deelnemen aan het onderzoek. Mevrouw Hogeweg (103) is één van hen. Ze vertelt over haar leven en hoe zij haar geldzaken vroeger regelde.

> Lees verder

Sparen

20 september 2019

“Jarige vrienden geef ik liever een avond uit dan een cadeau”

Redactie | Aegon Blog

Jetske van der Schaar (38) is drager van een fataal alzheimer-gen. Ze heeft nog zo’n  vijftien gezonde jaren voordat de symptomen beginnen. Nu wil ze meer begrip voor de ziekte en de urgentie voor onderzoek op de kaart zetten. Aegon ondersteunt haar met een sponsorcontract bij het schrijven van een boek over haar leven als drager van het alzheimer-gen. Wat betekent het boek voor Jetske? En wordt haar financiële situatie beïnvloed door wat ze weet? We vragen het haar.

> Lees verder

Pagina's