Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

01/05/2022 - 16:22

Aan alle vooruitdenkers: check deze groene tips voor thuis

Amke Durville, Communicatiespecialist

Ga je zonne-energie door je huis laten stromen? Triple glas scoren of van het gas af? Lekker duurzaam bezig! Nu je zo lekker op stoom bent: kijk meteen of het nodig is om je verzekering aan te passen na die groene verbeteringen. Hoe en wat? Je leest het hier! Ook geven we je meteen nog meer groene vooruitdenkers mee.  

> Lees verder

stille nachtwachter duindam
Verzekeren

01/05/2022 - 16:15

Binnen no time stond hij op het balkon en verdween over de balustrade

Sanne Steensma, Communicatieadviseur

Mevrouw Duindam voelde zich nooit eerder zo veilig als in haar huis op de eerste etage. Het balkon grenst aan de tuin van een hotel. Daar hangen camera’s en er staat ook nog eens een hek omheen. Toch stond er die ene avond een inbreker in haar nachtkastje te graaien. En dat terwijl ze gewoon thuis was. We vroegen mevrouw hoe veilig ze zich nu nog voelt in haar huis. En welke maatregelen ze heeft genomen. 

> Lees verder

stille nachtwachter aegon evert
Verzekeren

01/05/2022 - 16:05

De beste inbraakbeveiliging? Dat zijn de mensen zelf!

Sadia Shirriff, Redacteur

De zomer staat voor de deur. De hoogste tijd om weer op pad te gaan. Inbrekers weten dit. En zijn ook in de zomermaanden weer actief. Daar weet Evert Jansen alles van. Hij was namelijk zo’n inbreker. Evert beterde zijn leven en ging van inbraak naar inbraakpreventie. Hij vertelt hoe jij vooruit kunt denken om inbrekers buiten de deur te houden.

> Lees verder

Verzekeren

01/05/2022 - 15:56

5 dingen die je niet wilt vergeten als je gaat verbouwen

Amke Durville, Communicatiespecialist

De hele benedenverdieping op de schop? Een etage erbij? Of één kamer die je gaat pimpen. Het kost vast wat stof, zweet en wie weet tranen. Maar dan heb je ook wat. Onze vooruitdenktip: check of je verzekeringen ook klaar zijn voor je verbouwing vóórdat je begint. Zo voorkom je gedoe achteraf. Voor een vliegende voorbereiding zetten we 5 dingen op een rij die veel mensen vergeten in de hectiek. Wie vooruitdenkt, laat zich niet verrassen!

> Lees verder

Treinenverzameling van Piet
Verzekeren

01/05/2022 - 13:54

“Mijn treinenverzameling was compleet verwoest door de brand”

Amke Durville, Communicatiespecialist

Het zal je maar gebeuren: je waardevolle verzameling verbrand. Alles in één keer weg. Dit overkwam Piet (73). Hij verzamelt al jaren computergestuurde modelspoorbanen. En die zijn veel waard! Piet zag een groot deel van zijn verzameling in vlammen opgaan. Lees hier zijn verhaal.

> Lees verder

verduurzamen boerderij aegon
Vooruitdenken

01/05/2022 - 13:45

‘Verduurzamen? Doen! Het levert écht wat op.’

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Door vooruit te denken zag Frank potentie in een gedateerde boerderij. Er moest flink wat verbouwd worden om de boel de 21ste eeuw in te krijgen. Dat bleek een uitgemeten kans om ook te verduurzamen. Een slimme keus voor later. Benieuwd naar hoe hij dat heeft aangepakt? Wij hebben het voor je uitgezocht.

> Lees verder

Pagina's