Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

05/07/2021 - 13:45

‘Verduurzamen? Doen! Het levert écht wat op.’

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Door vooruit te denken zag Martijn potentie in een gedateerde boerderij. Er moest flink wat verbouwd worden om de boel de 21ste eeuw in te krijgen. Dat bleek een uitgemeten kans om ook te verduurzamen. Een slimme keus voor later. Benieuwd naar hoe hij dat heeft aangepakt? Wij hebben het voor je uitgezocht.

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 12:53

Hulp van je ouders bij het kopen van een huis: de opties op een rij

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Als kind wil je graag alles ‘zelluf doen’. Maar soms is de hulp van je ouders* heel welkom. Zoals bij het kopen van een huis. In deze hysterische huizenmarkt hebben starters het moeilijk. Heb je wel eens gecheckt of je ouders een financieel handje kunnen helpen? Er is vaak meer mogelijk dan gedacht. Vooruitdenken is daarbij de truc. Waarom? Joanna Hildering (60) senior beleidsadviseur en trainer bij Aegon, vertelt.

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 12:33

Je kinderen helpen bij het kopen van een huis: de opties op een rij

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Het ene moment liggen je kinderen in de wieg, het andere moment willen ze een huis kopen. In deze overhitte huizenmarkt kan dat lastig zijn. Ouders hebben vaak verschillende mogelijkheden om financieel te helpen. Vooruitdenken is daarbij key. Waarom? Joanna Hildering (60) senior beleidsadviseur en trainer bij Aegon, vertelt. 

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 12:00

5 slimme woonkeuzes om nog lang en gelukkig in je huis te wonen

Leonie Rozemulder, Redacteur

Je wil er nu misschien nog niet aan toegeven, maar we worden allemaal een dagje ouder. Ben je nu helemaal happy in je huis? Hoe fijn is het dan als je daar ook lekker oud kan worden! Denk alvast vooruit met onze 5 slimme woonkeuzes. En je leeft nog lang en gelukkig in je huidige stekkie. 

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 11:47

21 verbouwvragen die je vooruit laten denken

Leonie Rozemulder, Redacteur

Een verbouwing op de planning? Dat kan nogal voor veel onrust zorgen. Je wilt jezelf zo goed mogelijk voorbereiden, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe. Geen reden tot paniek. Als je onderstaande 22 vragen met ‘ja’ beantwoordt, ben jij een prof in vooruitdenken voor je verbouwing.  

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 11:23

Verbouwplannen? Zó voorkom je hoge kosten achteraf

Leonie Rozemulder, Redacteur

We weten allemaal: bij verbouwingen gaat weleens iets mis. Een veel te krappe planning, lekkage, tekort aan materiaal, die tussenmuur die toch een steunmuur blijkt te zijn. Zucht. Het zijn vaak dure grapjes. Wil je financiële verrassingen voor zijn? Check onze 4 vooruitdenktips om hoge extra kosten achteraf te voorkomen.

> Lees verder

Pagina's