Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

29/07/2021 - 17:11

Nina & Nineke denken vooruit over geldzaken

Leonie Rozemulder, Redacteur

In de reeks Echte liefde is... ontdekken we hoe koppels en families vooruitdenken over geldzaken aan de hand van een aantal vurige vragen. In deze editie zijn moeder en dochter Nineke en Nina aan het woord. Gaat Nina hotelletje spelen als Nineke ooit hulpbehoevend wordt? En wat gebeurt er precies met de erfenis? 

> Lees verder

Vooruitdenken

29/07/2021 - 16:56

Verbouwing klaar? Check deze tips en genieten maar

Leonie Rozemulder, Redacteur

Je verbouwing zit erop! Het laatste stof is weggepoetst, je hebt geen werklui meer over de vloer en je kunt je eindelijk op de inrichting gaan storten. Wil je helemaal zorgeloos genieten van je nieuwe huis? Denk dan nog even aan deze tips:

> Lees verder

Vooruitdenken

29/07/2021 - 16:28

5 slimme dingen om te weten voordat je een huis koopt

Leonie Rozemulder, Redacteur

Yes! Je wil een huis kopen. Hartstikke leuk natuurlijk - maar voordat je er met volle vaart in duikt, is het slim om vooruit te denken waar mogelijk. Zeker met de huidige, hectische huizenmarkt. Met onze 5 vooruitdenk-weetjes kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.  

> Lees verder

Verzekeren

14/07/2021 - 16:28

Het regent, het regent… mijn huisje wordt (te) nat

Amke Durville, Communicatiespecialist

Regen op komst! En niet zo’n beetje ook. Tuurlijk weet je – als je er even bij stilstaat – wat je zoal kan doen om waterschade aan én in je huis te voorkomen. Toch moet je er wel op tijd aan denken. Dus hier wat regenachtige tips.

> Lees verder

Vooruitdenken

09/07/2021 - 14:41

Jack & Isabelle denken vooruit over geldzaken

Leonie Rozemulder, Redacteur

In de reeks Echte liefde is... ontdekken we hoe koppels en families vooruitdenken over geldzaken aan de hand van een aantal vurige vragen. In deze editie zijn geliefden Jack en Isabelle aan het woord. Gaan ze voor een lekkere babymoon? Of zetten ze dat geld liever opzij voor de kids later? En wie van hen zou absoluut niet met tweedehands koopjes aankomen?

> Lees verder

Vooruitdenken

09/07/2021 - 13:54

Elio & Maikel denken vooruit over geldzaken

Leonie Rozemulder, Redacteur

In de reeks Echte liefde is... ontdekken we hoe koppels en families vooruitdenken over geldzaken aan de hand van een aantal vurige vragen. In deze editie zijn geliefden Elio en Maikel aan het woord. Splitten zij Elio’s studieschuld? En wie zou de carrière als eerste opgeven voor de kids?

> Lees verder

Pagina's