Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Een spaarplan in 5 simpele stappen
Sparen

29 mei 2019

Een spaarplan in 5 simpele stappen

Redactie | Aegon Blog

Jep, je spaarrekening bestaat nog. En die wil je gevuld hebben, toch? Maar met jouw leuke en drukke leven gaat dat moeilijk. Je bent er klaar mee. Vanaf nu doe je alleen nog maar aankopen die je kunt verantwoorden. Je gooit het roer om met een eigen spaarplan. Lees hier hoe je die maakt in 5 simpele stappen.

> Lees verder

Hypotheek

29 mei 2019

10 vragen voor de hypotheekadviseur die je zeker kunt stellen

Redactie | Aegon Blog

Ben jij op huizenjacht? Of vond jij onlangs je droomhuis? Dan is de kans groot dat je veel vragen hebt. Óók voor je hypotheekadviseur. Wij zetten de 10 meestgestelde vragen voor je op een rij. Zo kun jij je optimaal voorbereiden en haal je alles uit het gesprek.

> Lees verder

Beleggen

23 mei 2019

Dit wist je nog niet: 5 fabels over beleggen

Redactie | Aegon Blog

Over beleggen bestaan veel fabels. Dat het alleen voor mannen zou zijn, bijvoorbeeld. En dat het ingewikkeld is. Jammer, want hierdoor durven veel vrouwen er niet mee te beginnen. Terwijl beleggen náást sparen een interessante manier kan zijn om meer uit je geld te halen.

> Lees verder

Hypotheek

22 mei 2019

Je woning verduurzamen: de mogelijkheden op een rij!

Kim Bakker, Redacteur

Zakt de moed je elke keer weer in de schoenen als je een torenhoge energierekening op de mat krijgt? Dan wordt het tijd om te verduurzamen!

> Lees verder

Malden Online
Beleggen

16 mei 2019

‘We zijn geen potters, maar gaan wel voor zekerheid’

Redactie | Aegon Blog

Ze werken fulltime, hebben drie kinderen én wonen thuis bij hun ouders. Waarom? Om de verhuizing naar hun nieuwe woning tijdelijk te overbruggen. Drukke tijden dus voor HR-adviseur Suzan (37) en Servicemanager Remco (40). Hebben ze nog wel tijd om over hun geldzaken voor later na te denken?

> Lees verder

Hypotheek

13 mei 2019

Liefde is… samen de hypotheek delen

Shanna van der Valk, Redacteur

Yes, het bod op jullie droomhuis is geaccepteerd! Nu begint de nieuwe zoektocht: die naar de perfecte hypotheek. Jullie moeten bepalen of jullie de hypotheek samen afsluiten of dat jullie het op één naam zetten. Welke mogelijkheden zijn er? Lees het hier!

> Lees verder

Pagina's