Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

12 juni 2019

Zó verbouw je je droomhuis zonder financiële zorgen

Redactie | Aegon Blog

Het gevoel wanneer je de woelige huizenmarkt hebt getrotseerd en je droomhuis hebt gevonden, is onbeschrijfelijk. Maar laten we eerlijk zijn: vaak moet er nog wel wat aan dat huis gebeuren. Wij leggen je uit welke financiële mogelijkheden je hebt bij een verbouwing.

> Lees verder

Sparen of beleggen?
Beleggen

7 juni 2019

Sparen en beleggen: wanneer doe je wat?

Sadia Shirriff, Redacteur

Nederlanders zijn echte spaarders. Maar is dat tegenwoordig wel de beste manier om geld op te bouwen? Zeker als het gaat om geld wat je over een tijd pas nodig hebt. Je wilt natuurlijk wel dat je geld voor je werkt. Dan kan je geld laten beleggen een betere keuze zijn. Maar wanneer doe je nou wat?

> Lees verder

Hypotheek

7 juni 2019

3 fabels over het verduurzamen van een oud huis

Kim Bakker, Redacteur

Heb jij een oud huis? Grote kans dat je elke maand weer schrikt van die hoge energierekening. Want oud gaat niet samen met duurzaam. Of toch wel? Meer over deze en twee andere fabels, lees je in dit blog!

> Lees verder

Zelf of laten beleggen
Beleggen

6 juni 2019

Zelf beleggen of láten beleggen?

Sadia Shirriff, Redacteur

Beleggen is een hot item. Je wordt er overal mee geconfronteerd. En dat is ook wel logisch, want de spaarrente is laag. Dus als je méér uit je geld wilt halen, is het verstandig om te kijken naar alternatieven. Beleggen is een van die alternatieven. Je kan zélf gaan beleggen of laten beleggen. Maar wat is de beste manier voor jou? Lees snel door, wij helpen je verder.

> Lees verder

Beleggen

6 juni 2019

‘Als je druk bent, schuif je geldzaken sneller vooruit’

Redactie | Aegon Blog

Drie jonge kinderen, een eigen onderneming én net een nieuwbouwhuis gekocht. Joppe (39) en Linda (37) hebben voor hun gevoel nergens meer tijd voor. Met geldzaken voor later bezig zijn, wordt vakkundig uitgesteld. Of valt dat nog wel mee?

> Lees verder

Opinie

1 juni 2019

Scheiden? 8 tips voor je geldzaken

Redactie | Aegon Blog

Cd van jou, cd van mij. Cd van ons allebei… Spullen, je wilt er geen liever ruzie over als je gaat scheiden. Soms best lastig. Dat geldt ook voor geldzaken. Toch is bij een scheiding belangrijk én wettelijk verplicht om stil te staan bij je financiën. Daarom zetten we acht tips die je wilt weten als je gaat scheiden op een rij.

> Lees verder

Pagina's