Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Pensioen

08/12/2020 - 10:50

Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Het leven zit vol aangename en minder aangename verrassingen. Is jouw portemonnee daarop voorbereid? Moeilijke vraag. Dat snappen we. Het antwoord krijg je gemakkelijk en snel met FinSnap. Dé tool om inzicht en overzicht te krijgen in je financiële situatie. Dankzij FinSnap weet je snel hoe je geldzaken ervoor staan, maar ook hoe de inhoud van je portemonnee er later uitziet. 

> Lees verder

Hypotheek

08/12/2020 - 10:48

Ik leverde 45 m² woonoppervlak in voor mijn bucketlist...

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven kan soms anders lopen dan gepland. Net als bij Sandra, die letterlijk en figuurlijk een onverwachte move maakte. Ze verkocht haar (te) grote huis en ruilde het in voor een huisje met 45 m2 minder woonoppervlak. Voor haar een slimme (financiële) keuze voor later. Lees hier waarom...

> Lees verder

Leslie
Verzekeren

05/12/2020 - 10:55

Leslie: “Mijn verzameling is veel meer waard dan ik dacht"

Amke Durville, Communicatiespecialist

Heb jij de video gezien over de Nintendoverzameling van Mandy? Leslie wel. Hij moest toen slikken, want dacht: wat is míjn verzameling dan waard? “Kan deze onafhankelijke taxateur ook eens bij mij langskomen?”, grapte hij naar Aegon. Nou, dát vonden we eigenlijk een reuzegoed idee. Zo gezegd, zo gedaan… Taxateur Diana en Leslie vertellen hierover.

> Lees verder

Finsnap reserve opbouwen
Sparen

03/12/2020 - 21:18

Babs bouwde een reserve op toen ze nog in loondienst was...

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. En dat is vaak helemaal niet erg. Het enige - en tegelijkertijd het beste – wat je kunt doen, is zorgen dat je je hier financieel op voorbereidt. Zo begon Babs Muljadi (33) een eigen bedrijf, maar deed dit wel met wat geld achter de hand voor het geval dat...  

> Lees verder

Aegon FinSnap
Sparen

01/12/2020 - 16:42

Staan deze goede voornemens voor 2021 al op jouw lijstje?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Door het coronavirus zag het afgelopen jaar er anders uit dan andere jaren. Daar kon je niets aan doen. Waar je wel invloed op hebt? Jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ga met goede moed 2021 in en voeg de volgende slimme voornemens toe aan je lijstje: 

> Lees verder

Finsnap baby op komst
Sparen

01/12/2020 - 16:15

Baby op komst? Dit zijn 3 belangrijke dingen die je NIET wil vergeten…

Leonie Rozemulder, Redacteur

Van harte gefeliciteerd. Je krijgt een kleine of je hebt de wens om ouder te worden van een kleine spruit. Je gaat een geweldige tijd tegemoet, maar ook een tijd waarin je veel moet regelen. Bijvoorbeeld belangrijke geldzaken. Vergeet deze zaken niet te regelen voor je baby er is:

> Lees verder

Pagina's