Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

12/09/2019 - 14:12

Verbouwen? Houd rekening met deze kosten

Kim Bakker, Redacteur

De knoop is doorgehakt: je gaat verbouwen! Jouw droomhuis bleek al die tijd gewoon je huidige woning te zijn. Maar bij verbouwen komen natuurlijk behoorlijk wat kosten kijken. Houd in elk geval rekening met deze 8 kostenposten!
 

> Lees verder

Hypotheek

12/09/2019 - 11:49

De 4 grootste valkuilen bij het oversluiten van je hypotheek

Redactie | Aegon Blog

De hypotheekrente is historisch laag, dus oversluiten die boel! Ho, wacht even. Het oversluiten van je hypotheek kán inderdaad voordelig zijn. Maar er zijn een paar valkuilen die roet in het eten kunnen gooien. Wij zetten de 4 grootste op een rijtje.
 

> Lees verder

Hypotheek

10/09/2019 - 10:23

‘’Als gasloos de norm wordt, zijn wij dat alvast voor’’

Kim Bakker, Redacteur

Hoe is het om te wonen in een nieuwbouwhuis zonder gas en mét zonnepanelen? Buren en collega’s Jos en Sietze vertellen het je!

> Lees verder

Hypotheek

09/09/2019 - 16:39

Wat is het juiste moment om over te sluiten?

Redactie | Aegon Blog

De hypotheekrente is laag: is dit hét moment om over te sluiten? Of kun je beter tóch nog even wachten? Want wie weet wordt de rente nog veel lager… Het beste moment om over te sluiten hangt niet alleen af van de rentestand. Het ligt vooral aan jouw persoonlijke situatie. Wij zetten de belangrijkste overwegingen voor je op een rij.

> Lees verder

Hypotheek

09/09/2019 - 15:10

6 tips om binnen je verbouwbudget te blijven

Marlies Touburg, Webredacteur

Je kent de verhalen misschien wel. Mensen beginnen vol enthousiasme aan een verbouwing, maar uiteindelijk lopen de planning én de kosten enorm uit. Het gevolg: een bouwput en een lege bankrekening. Met onze tips blijf jij wél binnen je verbouwingsbudget!

> Lees verder

Hypotheek

09/09/2019 - 09:30

Hypotheek oversluiten? De voor- én nadelen op een rij

Redactie | Aegon Blog

De hypotheekrente is laag, lager, laagst. Lekker als je een nieuw huis gaat kopen. Toch kun je ook van die lage rente kunt profiteren als je níet gaat verhuizen. Door je hypotheek over te sluiten. Aan oversluiten zitten voor- en nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

> Lees verder

Pagina's