Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Grabbelen
Verzekeren

06/07/2020 - 13:35

Vakantieplannen in coronatijd: wat doen anderen?

Amke Durville, Communicatiespecialist

In deze coronatijd passen veel mensen hun vakantieplannen aan. Van omboeken, verschuiven, annuleren tot ‘stick to the plan’. De overwegingen verschillen. Twijfel jij over de invulling van je vakantie? Misschien helpen de volgende vakantiekeuzes jou om een beslissing te maken.

> Lees verder

Hypotheek

30/06/2020 - 11:05

Alle slapeloze nachten waren voor niks

Leonie Rozemulder, Redacteur

Een huis kopen en je eigen huis in de verkoop zetten. Is dat slim om te doen in coronatijd? Misschien niet. Maar wat als je niet anders kan? Voor mijn man en mij pakte onze huizenswitch uiteindelijk goed uit. Maar het had zomaar mis kunnen lopen...

> Lees verder

Verzekeren

15/06/2020 - 16:00

5 twijfelvragen over corona, vakantie en je reisverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

De grenzen gaan weer open! Vanaf 15 juni kun je zelfs op vakantie naar een aantal landen. Zit jouw favoriete vakantieland erbij? En ga je of twijfel je nog…? Misschien wil je eerst antwoorden op vragen over corona, reizen en je reisverzekering. We pakken 5 van die twijfelvragen voor je beet.

> Lees verder

Sparen

11/06/2020 - 11:52

Een leuk weekend hoeft geen bakken met geld te kosten

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het weekend is voor de familie Kalogirou een moment om te genieten. Als ze geld uitgeven, gaat het naar gezellige dagjes uit en mooie kledingstukken. Maar dit weekend niet. Vangelis Kalogirou, zijn vrouw Sophia en zoon Ilias (12) bedenken creatieve weekendactiviteiten die weinig kosten. Conclusie: je geniet ook van een weekend waarin je weinig geld uitgeeft.

> Lees verder

Sparen

08/06/2020 - 13:02

“Ik moest mijn hand ophouden bij mijn vader”

Leonie Rozemulder, Redacteur

Desiree (27) ging op studiereis naar Australië. Ze hield er herinneringen voor het leven aan over, maar ook een deuk in haar banksaldo. Inmiddels is ze schuldenvrij en kocht ze haar eerste koophuis. Hoe ze dat deed? Budgetteren! Lees hier hoe je dat net zo succesvol doet als Desiree. 

> Lees verder

Aegon goed met geld - blik in de knip van Vera
Sparen

28/05/2020 - 09:26

Zzp’er Vera is onzeker over haar financiële toekomst

Leonie Rozemulder, Redacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld omgaat? Bij Aegon denken we van wel. Dit is Vera van der Burg (26) en zij raakt nogal eens wat kwijt. Losse pasjes bijvoorbeeld. Sinds een jaar of 3 stalt ze haar pasjes dan ook maar in een knip. En verrek: dat werkt!

> Lees verder

Pagina's