Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

klussers vooruitdenken aegon
Vooruitdenken

18/03/2021 - 20:40

Vooruitdenken met… kopers van een klushuis

Leonie Rozemulder, Redacteur

Welk moment in jouw leven is het inlijsten waard? Nicky (29) en Tiemen (31) vertellen over hun fotomoment. De fotolijst van het stel staat in hun prachtige woonkamer. Ze hebben dit huis pas volledig gerenoveerd en toch denken ze al aan een volgend fotomoment. Maar waarom? 

> Lees verder

nooit aan gedacht vooruitdenken aegon
Vooruitdenken

18/03/2021 - 13:43

“Mijn alarmbel ging af bij een voogd benoemen”

Leonie Rozemulder, Redacteur

Kindje op komst. Je bent vast druk met van alles kopen en regelen voor de baby. En als je dan toch lekker bezig bent, pak de financiële kraamlijst er ook even bij. Hiermee zie je welke slimme keuzes je nu alvast maakt voor de kleine straks. Vooruitdenken noemen we dat. Deze moeders in spe namen de checklist door. En die hadden nog niet gedacht aan…. 

> Lees verder

tweede kindje vooruitdenken aegon
Vooruitdenken

18/03/2021 - 12:06

Toekomstplan: wat kost een tweede kindje?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Plannen maken doen we allemaal. Van wat je eet vanavond tot je volgende reis. Een plan voor je geldzaken, dat is andere koek. Aegon's blogster Leonie duikt in de wereld van financieel vooruitdenken. Want het leven gaat alle kanten op en daar wil ze op voorbereid zijn. Ook als het gaat over.... een tweede kindje. 

> Lees verder

Eva Emme lied vooruitdenken Aegon
Vooruitdenken

17/03/2021 - 20:34

“Het nummer gaat over het leven. En dat het alle kanten op gaat. Spannend maar óók leuk!”

Sadia Shirriff, Redacteur

Heb je hem al gezien? Onze nieuwe commercial? Dan heb je ook het pakkende nummer gehoord. Eva Emme maakte het. Ze geeft ons een doorkijkje hoe dat zo tot stand kwam. En wat vooruitdenken voor haar betekent.

> Lees verder

kind financieel slim vooruitdenken aegon
Vooruitdenken

16/03/2021 - 21:02

Hoe zorg ik dat mijn kind later goed omgaat met geld?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Je wilt je kind gelukkig zien. Koste wat het kost. Wat we vaak vergeten? Hoe belangrijk het is dat kids leren hoe financieel op éigen benen te staan. Financieel opvoeden voelt misschien als een verwegshow, maar dat is het niet. Denk vooruit en leer je kind van jongs af aan hoe met geld om te gaan. Zo pak je het slim aan...

> Lees verder

Vooruitdenken

16/03/2021 - 20:54

Beter voorkomen dan genezen: een pensioengat

Leonie Rozemulder, Redacteur

Leven in het hier en nu. Carpe diem. Klinkt goed, maar… je zorgeloze leven nu, kán de oorzaak zijn van geldzorgen later. Denk vooruit als het gaat om je geldzaken. En in het bijzonder: voorkom een pensioengat nu het nog kan. We geven 4 tips.

> Lees verder

Pagina's