Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

koffer_kwijt
Verzekeren

23/08/2019 - 13:19

Eerste hulp als je koffer te laat op je reisbestemming aankomt!

Sadia Shirriff, Redacteur

Het is mij al twee keer overkomen: je bent eindelijk aangekomen op je vakantiebestemming. Je hebt er zin in en kijkt vol verwachting uit naar je koffer. Na het zoveelste rondje van de band, zie je er toch iets minder vrolijk uit. GEEN KOFFER! En nu? Ik deel graag mijn tips met jullie!

> Lees verder

Hypotheek

23/08/2019 - 10:31

‘’Door spaargeld te gebruiken voor zonnepanelen slaan we 2 vliegen in 1 klap’’

Kim Bakker, Redacteur

Ze zijn broer en zus, buurman en buurvrouw en hebben ook nog eens samen zonnepanelen genomen. Silde en Maarten maken van verduurzaming een familiefeestje!

> Lees verder

Hypotheek

21/08/2019 - 12:53

Hypotheken: 6 vormen op een rij

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een hypotheek kiezen vinden veel mensen best lastig. Heel begrijpelijk, want hypotheken zijn er in allerlei vormen. Om je te helpen met kiezen, lichten we de 6 hypotheekvormen die Aegon aanbiedt toe. 

> Lees verder

boekhouder benoit degen
Sparen

21/08/2019 - 09:07

“Een boekhouder levert tijd én geld op”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Of je nu een koffiezaak begint, freelance cameraman wordt of op eigen benen een product ontwikkelt en op de markt zet… Als je gaat ondernemen komt er veel op je af. Óók op het gebied van geldzaken. Hoe regel je je financiën goed als ondernemer? We vragen het aan Benoît Degen, boekhouder én eigenaar van onderneming Poen Financieel Advies.

> Lees verder

Sparen

20/08/2019 - 12:05

8 x geld besparen met kinderen

Marlies Touburg, Webredacteur

Elke ouder kan erover meepraten: kinderen kosten geld. Maar het beste voor je kind betekent niet altijd het duurste. Daarom hebben wij 8 budgettips voor je verzameld. Ken jij ze al? 

> Lees verder

Sparen

19/08/2019 - 10:16

Tijd voor loonsverhoging? 6 tips!

Marlies Touburg, Webredacteur

De snelste manier om meer te verdienen is van baan wisselen. Maar wat als je geen nieuwe baan wilt, maar wél een hoger salaris? Dan wordt het tijd voor een stevige onderhandeling. Met een goede voorbereiding ben je er helemaal klaar voor!

> Lees verder

Pagina's