Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

23/04/2020 - 11:12

Corona: 3 gouden tips als je een reis hebt geboekt

Amke Durville, Communicatiespecialist

Je zag het waarschijnlijk al helemaal voor je: met je tenen in het witte zand een goed boek lezen. Of juist actief cityhoppen. Het is een rare tijd. Misschien gaat je reis niet door vanwege het coronavirus. En dat is vervelend. We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over je vakantie. Daarom geven we je 3 gouden tips!

> Lees verder

Sparen

22/04/2020 - 18:28

3 redenen waarom minder kopen écht beter voor je is

Sadia Shirriff, Redacteur

De zomersale komt eraan. Help! Het is misschien lastig om weerstand te bieden tegen al die fantastische aanbiedingen. Maar juist in deze tijd is het misschien ook wel weer goed om te bezinnen. En na te gaan wat je écht nodig hebt en waar je heus wel zonder kan. Consuminderen in plaats van consumeren. Dat is inderdaad MINDER in plaats van méér. Maar wat is het precies?

> Lees verder

Sparen

17/04/2020 - 10:19

7 tips om bespaarkampioen te worden, júist nu

Redactie | Aegon Blog

Non-stop laptops aan, je stofzuiger maakt overuren en toiletpapier vliegt er doorheen… Meer thuis zijn door de coronacrisis brengt vaak extra kosten met zich mee. Terwijl juist in (financieel) onzekere tijden grip houden op je financiën belangrijk is. Daarom zetten wij 7 bespaartips op een rij.

> Lees verder

Sparen

09/04/2020 - 21:40

“Geldproblemen door de coronacrisis? Breng je inkomsten en uitgaven in kaart”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Het is een onzekere tijd. De coronacrisis zet de wereld op z’n kop. Ook de financiële gevolgen zijn voor veel mensen groot. Wat kun je doen als je door de crisis in geldproblemen komt? We vragen het Karin Radstaak van het Nibud

> Lees verder

Sparen

03/04/2020 - 12:45

Doen: een financiële schoonmaak in 6 stappen

Redactie | Aegon Blog

Volle agenda’s met concerten, etentjes en verjaardagen zijn tijdelijk van de baan. Begint het bij jou dan ook te kriebelen om je kasten uit te mesten? Misschien een goed moment om meteen je geldzaken aan te pakken. Hoe? Check deze financiële voorjaarsschoonmaak in 6 stappen.

> Lees verder

Portemonnee
Sparen

02/04/2020 - 14:45

Zo krijg je meer grip op je geld!

Amke Durville, Communicatiespecialist

We zijn nu allemaal meer thuis. Misschien dat je daardoor online veel gaat shoppen. Of je koffiemachine gaat kapot doordat deze overuren draait. De coronacrisis kan ook gevolgen hebben voor je inkomsten. Daarom is het belangrijk om juist nu grip op je geld te hebben. We helpen je op weg met 3 belangrijke stappen!

> Lees verder

Pagina's