Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

18 juli 2019

“Geld is geen taboe voor ons”

Marlies Touburg, Webredacteur

Praten over geld met je partner klinkt misschien saai. Of eng. Maar het kan ook heel leuk zijn! Zéker met het Financieel Gelukkig Kaartspel. Lars en Felicia probeerden het uit.

> Lees verder

Hypotheek

17 juli 2019

Overwaarde: móet je dat in je nieuwe huis steken?

Kim Bakker, Redacteur

Ga jij binnenkort je huis verkopen? Grote kans dat je er een fijne overwaarde aan overhoudt! Maar móet je dat investeren in je nieuwe huis? Of kun je er ook ein-de-lijk die droomreis naar Zuid-Afrika van maken? Wij vertellen het je!

> Lees verder

Beleggen

16 juli 2019

"We beleggen voor de jongens"

Redactie | Aegon Blog

De spaarrente stoorde Marieke en Douwe al langer. Zij hebben daarom samen besloten om het spaargeld van hun zoons, Jelte (9) en Sil (13) te beleggen. Ze hadden het geld toch nog niet nodig omdat het een potje is voor de kinderen later. Marieke vertelt hoe zij het hebben aangepakt.

> Lees verder

Sparen

16 juli 2019

3 babymusthaves die op geen enkel uitzetlijstje staan

Marlies Touburg, Webredacteur

Zwangerschapshormonen doen gekke dingen met je. Zonder de lijst met musthaves en miskopen zou ik de hele babywinkel hebben leeggekocht. Maar er zijn een paar onmisbare zaken die ik op geen enkel lijstje tegenkwam. Dingen die je niet als kraamcadeau krijgt. En die je nooit worden toevertrouwd als ‘gouden tip’ door ervaren ouders. Omdat ze eigenlijk heel saai zijn. Maar wél heel belangrijk. 
 

> Lees verder

Hypotheek

9 juli 2019

Hypotheekrente: vastzetten of niet?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Ben jij van plan om een huis te kopen? Leuk, én spannend. Je hebt ongetwijfeld veel vragen. Zoals: is een variabele of een vaste hypotheekrente voordeliger? Om maar met de deur in huis te vallen: hierop hebben we geen kant-en-klaar antwoord. Daarom zetten we alle voor- en nadelen op een rij!

> Lees verder

Sparen

9 juli 2019

“Je leert elkaar kennen door te kijken naar je relatie met geld”

Marlies Touburg, Webredacteur

Bregje Bressers is sinds 9 jaar relatietherapeut. Zelf noemt ze het liever ‘relatiebegeleider’: “Een neutrale derde die luistert, meekijkt en teruggeeft wat ze ziet. Dat kan heel goed zijn voor je relatie.” Wij spraken haar over relaties, geld én over het Financieel Gelukkig Kaartspel.

> Lees verder

Pagina's