Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

03/02/2020 - 11:53

Hypotheken: 6 vormen op een rij

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een hypotheek kiezen vinden veel mensen best lastig. Heel begrijpelijk, want hypotheken zijn er in allerlei vormen. Om je te helpen met kiezen, lichten we de 6 hypotheekvormen die Aegon aanbiedt toe. 

> Lees verder

Hypotheek

02/02/2020 - 14:00

Huis kopen? Check de kosten koper!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Spannend, je gaat een ander huis kopen! Waarschijnlijk speur je het liefst elke vrije minuut op internet naar huizen. Heel begrijpelijk! Toch is het verstandig om eerst stil te staan bij álle kosten die bij het kopen van een huis komen kijken. In dit artikel vind je ze op een rij.

> Lees verder

Sparen

01/02/2020 - 13:20

"Al verdiende mijn vriend veel meer, hij verwachtte dat ik van alles de helft zou betalen"

Redactie | Aegon Blog

Sara (35): “Ik moest vroeger altijd een beetje lachen als ik in een tijdschrift een verhaal las van een vrouw die binnen haar relatie ruzie maakte over geld. Ik kon me daar totaal niets bij voorstellen, want over geldzaken maak je toch gewoon afspraken?”

> Lees verder

Stel aan keukentafel
Verzekeren

01/02/2020 - 13:06

Samenwonen? 4 tips voor jullie geldzaken

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Gaan jij en je lover samenwonen? Gefeliciteerd! De kans is groot dat jullie het gesprek over wie hoeveel gaat betalen vooruitschuiven, want... kan het nóg ongezelliger? Toch is het slim om vóórdat jullie onder één dak wonen jullie geldzaken te bespreken. We geven vier tips.

> Lees verder

Twee-vrouwen-drinken-thee-blog
Sparen

30/01/2020 - 13:15

Samenwonen met ongelijke inkomens: zo doe je dat

Redactie | Aegon Blog

Jij en je partner hebben goed nieuws: jullie gaan samenwonen. Een spannend avontuur én een bekroning op jullie liefde. Het enige waar jullie nu tegenop kijken is het regelen van de geldzaken. Een van jullie tweeën verdient namelijk meer dan de ander. Wat doe je dan?

> Lees verder

Sparen

29/01/2020 - 13:10

Dit gebeurt er als je een verliefd stel financiële dilemma’s voorlegt

Redactie | Aegon Blog

Leonie (24) en Roy (27) zijn nu 5 jaar samen en hebben vorig jaar een nieuwbouwwoning gekocht. Daar komt een strakke planning bij kijken, óók financieel. Hoog tijd dus om samen de belangrijkste geldzaken door te nemen.

> Lees verder

Pagina's