Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

28/10/2019 - 17:41

“Ik wil geen dief zijn van mijn eigen portemonnee”

Sadia Shirriff, Redacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld om gaat? Bij Aegon denken we van wel. Berdien Wiegant (32) trekt haar mooie, blauwleren portemonnee waar heel veel inzit: van verfomfaaide bonnen tot een goudkleurige make-upverpakking. En maar liefst 22 pasjes!

> Lees verder

Hypotheek

24/10/2019 - 13:36

Is oversluiten voordelig voor jou?

Kim Bakker, Redacteur

Heb jij een eigen huis? Grote kans dat je wel eens nadenkt over oversluiten. Maar dat beslis je natuurlijk niet zomaar. Want of het nou écht een voordelige keuze is, dat is nog niet zo makkelijk te bepalen. Jouw antwoorden op deze drie vragen helpen je daarbij!

> Lees verder

Hypotheek

14/10/2019 - 07:51

Inzicht hebben voordat je extra aflost geeft rust en zekerheid

Redactie | Aegon Blog

Stefan Roos, financieel adviseur bij Aegon, krijgt regelmatig klanten over de vloer die willen weten of extra aflossen interessant is voor hen. Hij vertelt u graag wat klanten tijdens zo’n gesprek het belangrijkst vinden.

> Lees verder

Hypotheek

11/10/2019 - 16:19

7 low-budget bespaartips die je nog niet kent

Kim Bakker, Redacteur

Grote verbouwing nodig voor verduurzamen? Nee joh! Ook met kleine veranderingen kun je al groots besparen op je energierekening. Ken jij deze tips al?
 

> Lees verder

Kim gaat de financiele uitdaging aan
Sparen

08/10/2019 - 15:17

“Ik loop regelmatig door de winkelstraat uit gewoonte”

Marlies Touburg, Webredacteur

Een shirtje hier, een boek daar… Kim kocht onbewust heel wat spullen die ze eígenlijk niet echt nodig had. Tijd voor een financiële detox! Ze ging de uitdaging aan: geen spullen kopen in de maand september.

> Lees verder

Sparen

08/10/2019 - 15:08

“Zo moeilijk is het niet”

Marlies Touburg, Webredacteur

Even langs de koffiezaak op het station. Even een broodje halen in de kantine. Dit soort uitgaven liepen flink in de papieren bij Iris. Daarom besloot zij de uitdaging aan te gaan! Iris kocht in de maand september geen eten en drinken buiten de deur.

> Lees verder

Pagina's