Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

17 juni 2019

4 tekenen dat het tijd wordt om te sparen en besparen

Redactie | Aegon Blog

“Besparen? Ben je gek! Ik heb toch een baan? Ik kan toch al mijn vaste lasten betalen?” Tuurlijk. Maar dat neemt niet weg dat het tijd wordt om je spaarrekening een boost te geven. Bekijk hieronder de 4 tekenen dat het tijd wordt om het roer om te gooien.

> Lees verder

Hypotheek

17 juni 2019

Bomvolle bezichtiging? Zo vis je niet achter het net!

Marlies Touburg, Webredacteur

Daar sta je dan, in jouw droomhuis. Mét 20 anderen, die de woning ook wel zien zitten. Je hebt één kans om het beste bod uit te brengen. Tja, hoe zorg je er nu voor dat je niet weer achter het net vist? Of straks met een miskoop opgezadeld zit? Lees onze tips en geef jouw huizenjacht een happy end!

> Lees verder

Hypotheek

12 juni 2019

Zó verbouw je je droomhuis zonder financiële zorgen

Redactie | Aegon Blog

Het gevoel wanneer je de woelige huizenmarkt hebt getrotseerd en je droomhuis hebt gevonden, is onbeschrijfelijk. Maar laten we eerlijk zijn: vaak moet er nog wel wat aan dat huis gebeuren. Wij leggen je uit welke financiële mogelijkheden je hebt bij een verbouwing.

> Lees verder

Sparen of beleggen?
Beleggen

7 juni 2019

Sparen en beleggen: wanneer doe je wat?

Sadia Shirriff, Redacteur

Nederlanders zijn echte spaarders. Maar is dat tegenwoordig wel de beste manier om geld op te bouwen? Zeker als het gaat om geld wat je over een tijd pas nodig hebt. Je wilt natuurlijk wel dat je geld voor je werkt. Dan kan je geld laten beleggen een betere keuze zijn. Maar wanneer doe je nou wat?

> Lees verder

Hypotheek

7 juni 2019

3 fabels over het verduurzamen van een oud huis

Kim Bakker, Redacteur

Heb jij een oud huis? Grote kans dat je elke maand weer schrikt van die hoge energierekening. Want oud gaat niet samen met duurzaam. Of toch wel? Meer over deze en twee andere fabels, lees je in dit blog!

> Lees verder

Zelf of laten beleggen
Beleggen

6 juni 2019

Zelf beleggen of láten beleggen?

Sadia Shirriff, Redacteur

Beleggen is een hot item. Je wordt er overal mee geconfronteerd. En dat is ook wel logisch, want de spaarrente is laag. Dus als je méér uit je geld wilt halen, is het verstandig om te kijken naar alternatieven. Beleggen is een van die alternatieven. Je kan zélf gaan beleggen of laten beleggen. Maar wat is de beste manier voor jou? Lees snel door, wij helpen je verder.

> Lees verder

Pagina's