Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Meneer Baas in zijn tuin
Sparen

03/10/2019 - 13:06

‘De maatschappij van nu draait te veel om geld en geld verdienen’

Redactie | Aegon Blog

Sommige mensen blijven tot op zeer hoge leeftijd geestelijk helder, anderen worden op een bepaald moment dement. Hoe kan dat? Dát onderzoekt het Alzheimercentrum Amsterdam onder mensen die honderd jaar of ouder zijn. Aegon sponsort dit onderzoek en bedankt op 11 oktober alle 100-plussers die deelnemen aan het onderzoek. Meneer Baas (102) is één van hen. Hij vertelt over zijn leven en hoe hij zijn geldzaken vroeger regelde. 

> Lees verder

Jennifer geeft ons een blik in de knip
Sparen

03/10/2019 - 09:24

“Mijn portemonnee zit vol feel good-dingen"

Marlies Touburg, Webredacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld om gaat? Bij Aegon denken we van wel. De knip van Jennifer Braaksma-Zijlstra (50) bevat, naast geld, nog heel veel andere dingen: “Het is eigenlijk een beurs vol herinneringen.”

> Lees verder

Hypotheek

29/09/2019 - 22:01

7 duurzame waanzinwoorden op een rij

Kim Bakker, Redacteur

Wat zonnepanelen zijn, weet je inmiddels wel. Maar wat dacht je van HR++-glas of spouwmuurisolatie? We zetten een aantal duurzame waanzinwoorden op een rij!
 

> Lees verder

geld en vrienden
Sparen

29/09/2019 - 21:55

Tips: hoe combineer je je geldzaken met je vrienden?

Sadia Shirriff, Redacteur

Hoe vaak praat jij met je vrienden over geld? Geef jij het eerlijk aan als je een keer niet meegaat naar een uitje omdat je deze maand even wat krapper bij kas zit? En weten je vrienden überhaupt hoeveel je verdient? Het is toch nog taboe om het over geldzaken te hebben, terwijl juist als je dit deelt met je vrienden het je leven wat makkelijker maakt. En je geldzaken misschien ook wel leuker!

> Lees verder

Sparen

24/09/2019 - 12:35

"Ineens was ik klaar met die grote portemonnee"

Marlies Touburg, Webredacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld om gaat? Bij Aegon denken we van wel. Daniëlle Broekman (40) houdt het graag simpel. Geen grote portemonnee of volle handtas, maar een telefoonhoesje met wat pasjes. “Ik heb hem sinds een paar weken. De vorige was hetzelfde, maar dan in het zwart.”

> Lees verder

Pensioen

23/09/2019 - 15:19

Pensioenen samenvoegen, waarom eigenlijk?

Marlies Touburg, Webredacteur

Eindelijk! Na zenuwslopende sollicitatiegesprekken is daar het verlossende woord: ik ben aangenomen. Een nieuwe baan! Een nieuwe uitdaging, nieuwe collega’s. En oh ja, een nieuw pensioen…

> Lees verder

Pagina's