Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

16 april 2019

5 spaartips zonder grote bedragen aan de kant te zetten

Shanna van der Valk, Redacteur

Je wil gaan sparen. Vol goede moed zet je gelijk 500 euro op je spaarrekening. Maar al snel kom je geld tekort halverwege de maand. Telkens snoep je een klein bedrag van je spaarrekening af. In dit blog geven we 5 tips over hoe je tóch kunt sparen, zonder daar veel van te merken. Het enige wat je nodig hebt: geduld.

> Lees verder

Hypotheek

15 april 2019

Hypotheek aanvragen: welke documenten heb je nodig?

Annieck Verkerk, Redacteur

Het is zover: je gaat een ander huis kopen. Leuk, én spannend! Een tijd van veel regelwerk breekt aan. Zo heb je een hoop documenten nodig voor het aanvragen van een hypotheek. Welke dit zijn en wanneer je ze nodig hebt, zetten we op een rij.

> Lees verder

Opinie

12 april 2019

5 goedkope uitjes met de kids in de meivakantie

Redactie | Aegon Blog

De meivakantie staat voor de deur. En dus óók je kinderen met een blij gezicht op de laatste vrijdagmiddag. Tijd om er lekker op uit te gaan. Gelukkig hoeft het helemaal niet duur te worden deze vakantie. Wij verzamelden 5 leuke budgetuitjes voor jou en je kids!

> Lees verder

Nieuws

9 april 2019

Scheiden en schulden: hoe zit dat?

Redactie | Aegon Blog

Vroeger trouwde je bijna altijd in gemeenschap van goederen. Als je elkaar dus niet meer zo lief vindt, wordt alles fifty-fifty verdeeld. Ook de schulden. Tegenwoordig gelden er andere regels. Wat is belangrijk om te weten? Henk Jongman, financieel adviseur bij Aegon, geeft handige inzichten.

> Lees verder

Sparen

8 april 2019

Challenge accepted: van spender naar spaarder

Shanna van der Valk, Redacteur

Elke dag koffie bij de espressobar, dure boodschappen, té veel kleding: we hebben allemaal slechte gewoonten die geld kosten. Veel geld. De vraag is: hoe kom je er vanaf? Erik en Lisa, twee Aegon-medewerkers, gaan de uitdaging aan. In de maand april gooien ze het roer om. Worden zij goed met geld?

> Lees verder

Sparen

5 april 2019

“Sparen om te sparen werkt niet. Spaar met een doel”

Shanna van der Valk, Redacteur

Sparen is voor de spenders onder ons een pijnlijk onderwerp. We willen het wel, maar het lukt niet. Tijdens het interview met consumentenpsycholoog Patrick Wessels wordt duidelijk waar dat aan kan liggen. Wist je bijvoorbeeld dat een spaarrekening bij een andere bank verschil kan maken?

> Lees verder

Pagina's