Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

10/09/2019 - 10:23

‘’Als gasloos de norm wordt, zijn wij dat alvast voor’’

Kim Bakker, Redacteur

Hoe is het om te wonen in een nieuwbouwhuis zonder gas en mét zonnepanelen? Buren en collega’s Jos en Sietze vertellen het je!

> Lees verder

Hypotheek

09/09/2019 - 16:39

Wat is het juiste moment om over te sluiten?

Redactie | Aegon Blog

De hypotheekrente is laag: is dit hét moment om over te sluiten? Of kun je beter tóch nog even wachten? Want wie weet wordt de rente nog veel lager… Het beste moment om over te sluiten hangt niet alleen af van de rentestand. Het ligt vooral aan jouw persoonlijke situatie. Wij zetten de belangrijkste overwegingen voor je op een rij.

> Lees verder

Hypotheek

09/09/2019 - 15:10

6 tips om binnen je verbouwbudget te blijven

Marlies Touburg, Webredacteur

Je kent de verhalen misschien wel. Mensen beginnen vol enthousiasme aan een verbouwing, maar uiteindelijk lopen de planning én de kosten enorm uit. Het gevolg: een bouwput en een lege bankrekening. Met onze tips blijf jij wél binnen je verbouwingsbudget!

> Lees verder

Hypotheek

09/09/2019 - 09:30

Hypotheek oversluiten? De voor- én nadelen op een rij

Redactie | Aegon Blog

De hypotheekrente is laag, lager, laagst. Lekker als je een nieuw huis gaat kopen. Toch kun je ook van die lage rente kunt profiteren als je níet gaat verhuizen. Door je hypotheek over te sluiten. Aan oversluiten zitten voor- en nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

> Lees verder

Sparen

05/09/2019 - 11:29

'Cash op zak is als muziek luisteren op een cassettebandje'

Redactie | Aegon Blog

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld om gaat? Bij Aegon denken we van wel. Marco Herben (36) trekt zijn knip, spreidt de inhoud en doet zijn verhaal. “Ahh balen, ben ik uitgerekend vandaag m’n plectrum kwijt…” 

> Lees verder

Roeien

05/09/2019 - 10:58

‘Krassen, gummen, streepjes en kleine lettertjes’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (25) gelden als grote roeibeloften. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over het maken van een plan om persoonlijke doelen te behalen.

> Lees verder

Pagina's