Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

02/09/2019 - 18:06

Spaarder óf spender: Rianne en Stas vertellen eerlijk wat zij zijn!

Sadia Shirriff, Redacteur

Je hebt mensen die écht heel goed kunnen sparen! Maar aan de andere kant heb je ook genoeg mensen die heel goed weten hoe ze geld moeten uitgeven. Rianne en Stas durfden mij eerlijk te vertellen aan welke kant zij zitten.

> Lees verder

Hypotheek

26/08/2019 - 14:45

Nieuwbouwhuis? Zo financier je meerwerk

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Ga jij een nieuwbouwhuis kopen? Leuk! Én spannend, want een tijd van veel keuzes breekt aan. Misschien wordt het huis casco opgeleverd en mag je zelf een badkamer en keuken kiezen. Of wil je afwijken van de standaarden, zoals openslaande deuren in plaats van een raamkozijnen. Dit noemen we meerwerk. Hoe je dit financiert, zetten we voor je op een rij.

> Lees verder

koffer_kwijt
Verzekeren

23/08/2019 - 13:19

Eerste hulp als je koffer te laat op je reisbestemming aankomt!

Sadia Shirriff, Redacteur

Het is mij al twee keer overkomen: je bent eindelijk aangekomen op je vakantiebestemming. Je hebt er zin in en kijkt vol verwachting uit naar je koffer. Na het zoveelste rondje van de band, zie je er toch iets minder vrolijk uit. GEEN KOFFER! En nu? Ik deel graag mijn tips met jullie!

> Lees verder

Hypotheek

23/08/2019 - 10:31

‘’Door spaargeld te gebruiken voor zonnepanelen slaan we 2 vliegen in 1 klap’’

Kim Bakker, Redacteur

Ze zijn broer en zus, buurman en buurvrouw en hebben ook nog eens samen zonnepanelen genomen. Silde en Maarten maken van verduurzaming een familiefeestje!

> Lees verder

boekhouder benoit degen
Sparen

21/08/2019 - 09:07

“Een boekhouder levert tijd én geld op”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Of je nu een koffiezaak begint, freelance cameraman wordt of op eigen benen een product ontwikkelt en op de markt zet… Als je gaat ondernemen komt er veel op je af. Óók op het gebied van geldzaken. Hoe regel je je financiën goed als ondernemer? We vragen het aan Benoît Degen, boekhouder én eigenaar van onderneming Poen Financieel Advies.

> Lees verder

Sparen

20/08/2019 - 12:05

8 x geld besparen met kinderen

Marlies Touburg, Webredacteur

Elke ouder kan erover meepraten: kinderen kosten geld. Maar het beste voor je kind betekent niet altijd het duurste. Daarom hebben wij 8 budgettips voor je verzameld. Ken jij ze al? 

> Lees verder

Pagina's