Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

05/09/2019 - 11:29

'Cash op zak is als muziek luisteren op een cassettebandje'

Redactie | Aegon Blog

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld om gaat? Bij Aegon denken we van wel. Marco Herben (36) trekt zijn knip, spreidt de inhoud en doet zijn verhaal. “Ahh balen, ben ik uitgerekend vandaag m’n plectrum kwijt…” 

> Lees verder

Roeien

05/09/2019 - 10:58

‘Krassen, gummen, streepjes en kleine lettertjes’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (25) gelden als grote roeibeloften. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over het maken van een plan om persoonlijke doelen te behalen.

> Lees verder

Sparen

02/09/2019 - 18:06

Spaarder óf spender: Rianne en Stas vertellen eerlijk wat zij zijn!

Sadia Shirriff, Redacteur

Je hebt mensen die écht heel goed kunnen sparen! Maar aan de andere kant heb je ook genoeg mensen die heel goed weten hoe ze geld moeten uitgeven. Rianne en Stas durfden mij eerlijk te vertellen aan welke kant zij zitten.

> Lees verder

Hypotheek

26/08/2019 - 14:45

Nieuwbouwhuis? Zo financier je meerwerk

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Ga jij een nieuwbouwhuis kopen? Leuk! Én spannend, want een tijd van veel keuzes breekt aan. Misschien wordt het huis casco opgeleverd en mag je zelf een badkamer en keuken kiezen. Of wil je afwijken van de standaarden, zoals openslaande deuren in plaats van een raamkozijnen. Dit noemen we meerwerk. Hoe je dit financiert, zetten we voor je op een rij.

> Lees verder

koffer_kwijt
Verzekeren

23/08/2019 - 13:19

Eerste hulp als je koffer te laat op je reisbestemming aankomt!

Sadia Shirriff, Redacteur

Het is mij al twee keer overkomen: je bent eindelijk aangekomen op je vakantiebestemming. Je hebt er zin in en kijkt vol verwachting uit naar je koffer. Na het zoveelste rondje van de band, zie je er toch iets minder vrolijk uit. GEEN KOFFER! En nu? Ik deel graag mijn tips met jullie!

> Lees verder

Hypotheek

23/08/2019 - 10:31

‘’Door spaargeld te gebruiken voor zonnepanelen slaan we 2 vliegen in 1 klap’’

Kim Bakker, Redacteur

Ze zijn broer en zus, buurman en buurvrouw en hebben ook nog eens samen zonnepanelen genomen. Silde en Maarten maken van verduurzaming een familiefeestje!

> Lees verder

Pagina's