Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Nieuws

26 maart 2019

Zo verdelen Iris en Timo hun geld. Of beter gezegd: zo verdelen ze het niet.

Shanna van der Valk, Redacteur

Iris en Timo leerden elkaar 9 jaar geleden kennen. Inmiddels wonen ze lang en breed samen in een koophuis en hebben ze twee kinderen. Zelf denken ze alles te bespreken met elkaar als het op de financiën aankomt. Wij gaan ze eens aan de tand voelen of ze dat ook écht doen.

> Lees verder

Hypotheek

25 maart 2019

Eerst verkopen, dan pas kopen? Of andersom?

Marlies Touburg, Webredacteur

Die ruimte, die locatie, die tuin! Jij hebt je droomhuis gevonden. Nu snel handelen, want er zijn kapers op de kust. Klein probleem: je oude huis is nog niet verkocht. Moet je tóch je slag slaan of kun je dit huis beter aan je voorbij laten gaan? Lees verder zodat je weet wat voor jou de beste keuze is.

> Lees verder

Hypotheek

21 maart 2019

Top 10 lastige hypotheekwoorden

Redactie | Aegon Blog

Wil jij een huis kopen en vind je dat je veel lastige woorden tegenkomt tijdens je huizenjacht? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem bijvoorbeeld eigenwoningforfait of overbruggingskrediet... We helpen je graag en zetten de 10 lastigste hypotheekwoorden op een rij.

> Lees verder

Sparen

18 maart 2019

“Leren fietsen doen kinderen ook niet als ze achterop bij hun ouders blijven zitten”

Shanna van der Valk, Redacteur

Het is belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren omgaan met geld. Maar hoe begin je als ouder daarmee? Hoe ga je om met zakgeld? En wanneer open je een rekening voor je kind? Tijdens de Week van het Geld vertelt Marion Weijers, adviseur budgetvoorlichting van Nibud, hoe je je kids financieel bewust maakt.

> Lees verder

Sparen

14 maart 2019

‘Toen we hoorden dat het er 3 waren, moesten we lachen en huilen tegelijk’

Sadia Shirriff, Redacteur

Leon is 30 jaar samen met Esther: ‘the love of his life’. Gelukkig getrouwd, 4 kinderen én een hond. Ze hadden al een kleintje toen ze het nieuws hoorden dat Esther zwanger was van een twee-eiige drieling. Leon vertelt hoe ze zo een fikse gezinsuitbreiding financieel voor elkaar hebben gebokst.

> Lees verder

Hypotheek

13 maart 2019

Overwaarde benutten, hoe pak je dat aan?

Redactie | Aegon Blog

De huizenmarkt bloeit! Met een beetje geluk is je huis in waarde gestegen. Als de waarde van je woning hoger is dan je hypotheekschuld, dan heb je overwaarde. Lekker, maar hoe profiteer je van die overwaarde? Wij zetten 3 manieren voor je op een rij.

> Lees verder

Pagina's