Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

06/07/2021 - 14:32

Wat kost verduurzamen en wat levert het mij op?

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

De meeste sexy termen van dit moment zijn duurzaamheid (oeh), klimaatverandering (aah) en minder CO2 uitstoot (yeah baby). Groen doen is het helemaal! Maar ons bin zuunig en die natuur kan mooi verrekken als het veel geld kost. Daarom laten we je niet alleen zien wat verduurzamen kost. Maar ook wat het je oplevert!

> Lees verder

Hypotheek

06/07/2021 - 10:31

Collectief aan de zonnepanelen met spaargeld. Dat is twee vliegen in één klap!

Kim Bakker, Redacteur

Ze zijn broer en zus, buurman en buurvrouw en hebben ook nog eens samen zonnepanelen genomen. Silde en Maarten maken van verduurzaming een familiefeestje!

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 14:39

In 6 stappen naar een relaxte verhuizing

Leonie Rozemulder, Redacteur

Je gaat verhuizen. Leuk! De verhuisdag nadert en je hebt al een to do-lijst gemaakt, de eerste spullen gesorteerd en een goed verhuisteam bij elkaar gezocht. Maar wat nu? Vooruitdenken scheelt je een hoop stress op het moment suprême. Lees ons stappenplan en ga goed voorbereid aan de slag.

> Lees verder

verduurzamen boerderij aegon
Vooruitdenken

05/07/2021 - 13:45

‘Verduurzamen? Doen! Het levert écht wat op.’

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Door vooruit te denken zag Frank potentie in een gedateerde boerderij. Er moest flink wat verbouwd worden om de boel de 21ste eeuw in te krijgen. Dat bleek een uitgemeten kans om ook te verduurzamen. Een slimme keus voor later. Benieuwd naar hoe hij dat heeft aangepakt? Wij hebben het voor je uitgezocht.

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 12:53

Hulp van je ouders bij het kopen van een huis: de opties op een rij

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Als kind wil je graag alles ‘zelluf doen’. Maar soms is de hulp van je ouders* heel welkom. Zoals bij het kopen van een huis. In deze hysterische huizenmarkt hebben starters het moeilijk. Heb je wel eens gecheckt of je ouders een financieel handje kunnen helpen? Er is vaak meer mogelijk dan gedacht. Vooruitdenken is daarbij de truc. Waarom? Joanna Hildering (60) senior beleidsadviseur en trainer bij Aegon, vertelt.

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 12:33

Je kinderen helpen bij het kopen van een huis: de opties op een rij

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Het ene moment liggen je kinderen in de wieg, het andere moment willen ze een huis kopen. In deze overhitte huizenmarkt kan dat lastig zijn. Ouders hebben vaak verschillende mogelijkheden om financieel te helpen. Vooruitdenken is daarbij key. Waarom? Joanna Hildering (60) senior beleidsadviseur en trainer bij Aegon, vertelt. 

> Lees verder

Pagina's