Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

05/07/2021 - 11:07

Hoe financier jij de verbouwing straks?

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Na tijden van dagdromen en bekokstoven is het dan zover: je gaat de boel eens lekker onder handen nemen! Je woonwensen zijn concrete plannen geworden en de verbouwing is uitgestippeld. Je weet ook precies wat het gaat kosten. Waarvan ga je dat betalen? Wij helpen je vooruitdenken met opties.

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 10:56

Wat kost een eigen huis?

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Een huis kopen kost geld. Dat zal geen nieuws zijn. Maar als huizenbezitter betaal je ook het één en ander waar je misschien niet eerder aan gedacht had. Ben jij op zoek naar een koopwoning en wil je alvast vooruitdenken aan je woonlasten? Dan is deze totaallijst van kosten voor huiseigenaren wel heel handig! 

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 10:31

Vooruitdenker Gerrit: “We verduurzamen ons huis stap voor stap”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Van een huis met gele bakstenen en enkel glas naar een architectonisch hoogstandje. Aegon-medewerker Gerrit de Jong (40) en zijn vrouw kregen het voor elkaar tijdens een flinke verbouwing. Gerrit: “We wilden graag een duurzamere woning met meer ruimte én een moderne uitstraling.”

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 10:09

Vooruitdenken met... verbouwers

Leonie Rozemulder, Redacteur

Welk moment in jouw leven is het inlijsten waard? Amke vertelt over haar fotomoment. Een foto van haar gezin in hun tuin, waar in oktober een stuk vanaf gesnoept wordt. Want dan komt ein-de-lijk die mooie uitbouw.  We praten met Amke over hoe zij en haar familie zich in spanning voorbereiden op een grote verbouwing.

> Lees verder

Verzekeren

09/06/2021 - 13:51

Herstellen of vervangen bij schade: wat is slim?

Amke Durville, Communicatiespecialist

Bingo! Een lelijke brandvlek op je aanrechtblad door een verhitte pan. Of je vloer is kapot door een gesprongen waterleiding, ook zoiets leuks. Meteen bij het grofvuil zetten? Paul Knapper, manager Herstel & Expertise bij Aegon: “Zeker niet. Vaak kan je zo’n schade heel mooi, snel en duurzaam herstellen. Goed voor jou én het milieu.”

> Lees verder

Verzekeren

03/06/2021 - 16:22

Aan alle vooruitdenkers: check deze groene tips voor thuis

Amke Durville, Communicatiespecialist

Ga je zonne-energie door je huis laten stromen? Triple glas scoren of van het gas af? Lekker duurzaam bezig! Nu je zo lekker op stoom bent: kijk meteen of het nodig is om je verzekering aan te passen na die groene verbeteringen. Hoe en wat? Je leest het hier! Ook geven we je meteen nog meer groene vooruitdenkers mee.  

> Lees verder

Pagina's