Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

11/05/2020 - 11:39

80-jarige Coos heeft weinig behoefte om nieuwe dingen te kopen

Leonie Rozemulder, Redacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld omgaat? Bij Aegon denken we van wel. De 80-jarige Coos Kater pakt haar knip erbij. Ze vertelt ons dat zij en haar knip minder onderweg zijn dan vóór de coronacrisis. En dat is nogal wat voor deze actieve dame. 

> Lees verder

huis bezichtingen in coronacrisis
Hypotheek

04/05/2020 - 12:59

“Op huizenjacht? Sla nu je slag!”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Tuurlijk: al maanden speurde je alle huizensites af... komt nú jouw droomhuis voorbij. Precies tijdens de coronacrisis. Kun je nog bezichtigen? En is een huis kopen momenteel überhaupt slim? We vragen het de Haagse makelaar Robert van der Zwan.

> Lees verder

Verzekeren

23/04/2020 - 11:12

Corona: 3 gouden tips als je een reis hebt geboekt

Amke Durville, Communicatiespecialist

Je zag het waarschijnlijk al helemaal voor je: met je tenen in het witte zand een goed boek lezen. Of juist actief cityhoppen. Het is een rare tijd. Misschien gaat je reis niet door vanwege het coronavirus. En dat is vervelend. We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over je vakantie. Daarom geven we je 3 gouden tips!

> Lees verder

Sparen

22/04/2020 - 18:28

3 redenen waarom minder kopen écht beter voor je is

Sadia Shirriff, Redacteur

De zomersale komt eraan. Help! Het is misschien lastig om weerstand te bieden tegen al die fantastische aanbiedingen. Maar juist in deze tijd is het misschien ook wel weer goed om te bezinnen. En na te gaan wat je écht nodig hebt en waar je heus wel zonder kan. Consuminderen in plaats van consumeren. Dat is inderdaad MINDER in plaats van méér. Maar wat is het precies?

> Lees verder

Sparen

17/04/2020 - 10:19

7 tips om bespaarkampioen te worden, júist nu

Redactie | Aegon Blog

Non-stop laptops aan, je stofzuiger maakt overuren en toiletpapier vliegt er doorheen… Meer thuis zijn door de coronacrisis brengt vaak extra kosten met zich mee. Terwijl juist in (financieel) onzekere tijden grip houden op je financiën belangrijk is. Daarom zetten wij 7 bespaartips op een rij.

> Lees verder

Pensioen

15/04/2020 - 13:46

“We hadden ons beter in ons pensioen moeten verdiepen”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Je kinderen in Nederland én Nieuw-Zeeland laten opgroeien. Daar kozen de reislustige Dirk en zijn vrouw voor. Nu het stel bijna met pensioen gaat, brengen ze met de online tool FinSnap hun inkomsten en uitgaven in kaart. Dirk: “Eerlijk gezegd was ik nooit heel erg met mijn geldzaken bezig.”

> Lees verder

Pagina's