Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Duurzaamheid
Hypotheek

13 mei 2019

Help! Wel of niet investeren in de verduurzaming van mijn huis?

Kim Bakker, Redacteur

Verduurzamen, je hoort het overal. En eigenlijk lijkt dat je ook wel wat, die lagere energielasten. Maar die investering… die houdt je tegen. Nergens voor nodig! Waarom niet? Lees het hier!

> Lees verder

Nieuws

8 mei 2019

“Ik bood € 10.000 onder de vraagprijs”

Annieck Verkerk, Redacteur

Een koophuis, lange tijd was het een ver-van-mijn-bed-show. Maar begin dit jaar hakte ik de knoop door: in 2019 wilde ik een huis kopen. Ondertussen ben ik grootgrondbezitter van een klein paleis in Den Haag. Hoe de koop ging? Ik deel mijn ervaringen in een blogreeks. Ditmaal: de emotionele rollercoaster van bod uitbrengen tot hypotheekadvies inwinnen.

> Lees verder

Goals setter
Beleggen

7 mei 2019

Van #goalsetter naar #goalgetter: financiële doelen bepaal je zó

Marlies Touburg, Webredacteur

Grootse, meeslepende voornemens voor ‘later’: ik heb ze in overvloed. Een rondreis door Amerika of een nieuwe keuken… En niets fijner dan een hele avond inspiratie opdoen op Instagram (#dreamkitchen #americannature). Maar het blijft altijd bij voornemens. Want al mijn voornemens kosten #veelgeld.

> Lees verder

Hypotheek

7 mei 2019

‘Verduurzamen? Doen! Het levert écht wat op.’

Kim Bakker, Redacteur

Ilja en Martijn wonen in een prachtige oude boerderij. Ze hebben flink verbouwd én verduurzaamd. Ik ging bij Ilja thuis langs om haar te vragen hoe ze dat hebben aangepakt. Geen straf, want de boerderij aan het water is een heerlijke plek!

> Lees verder

Nieuws

6 mei 2019

‘Voor €7,50 heb je een volle tas groente en fruit’

Shanna van der Valk, Redacteur

Erik ging in april de challenge aan. Hij leefde van €100 boodschappen in de maand . Van nooit nadenken over je boodschappen naar goede voorbereidingen. En van de Albert Heijn naar de markt. Met een budget van €3,30 per dag kwam hij de maand door. Of toch niet…?

> Lees verder

Nieuws

6 mei 2019

'Ik ben met mijn neus op de feiten gedrukt'

Shanna van der Valk, Redacteur

Lisa ging de challenge aan! Een maand lang mocht zij niks op kantoor kopen. Dat betekende: eigen bammetjes smeren en koffies uit de automaat. Voorheen gaf zij €85 uit in 2,5 dag per week werken. Hoe is het haar afgegaan deze maand?

> Lees verder

Pagina's