Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

12 maart 2019

Kan je je benen verzekeren?

Redactie | Aegon Blog

Jan houdt zich bij Aegon elke dag bezig met pensioenen, maar tijdens de Week van het Geld (25 t/m 29 maart 2091) éven niet. Dan geeft hij les op een basisschool. Dat is wel iets anders dan zijn dagelijkse werk. Toch niet helemaal. Zijn beide ouders hebben in het onderwijs gezeten, dus het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

> Lees verder

Nieuws

10 maart 2019

Belastingaangifte: zelf doen of uitbesteden?

Marlies Touburg, Webredacteur

De deadline van 1 mei komt langzaam dichterbij. We moeten er allemaal weer aan geloven: de jaarlijkse belastingaangifte. Ga je het zelf doen, of besteed je het uit? Voor allebei valt wel iets te zeggen. Wij zetten de voor- en nadelen op een rijtje.
 

> Lees verder

Opinie

10 maart 2019

De baby-uitzet: 7 must-haves en 7 miskopen

Marlies Touburg, Webredacteur

Zodra je ontdekt dat je zwanger bent, komt er veel op je af. Daar kan ik sinds een paar maanden over meepraten. Er moet veel worden geregeld en vooral: véél gekocht. Op internet wemelt het van de uitzetlijsten. Ik werd er een beetje zenuwachtig van: moet ik dat echt allemaal kopen? Dan ben ik al blut voor de bevalling begint! 

> Lees verder

Roeien

8 maart 2019

‘Liever Varsity-titel dan wereldbekergoud’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over het studentenroeien.

> Lees verder

Nieuws

7 maart 2019

Samenwonen en belastingaangifte doen: wat moet je weten?

Marlies Touburg, Webredacteur

Samenwonen, dat betekent samen het huishouden doen, samen boodschappen doen en ook… sámen belastingaangifte doen! Toch? Nou, niet per se. Want of je gezamenlijk belastingaangifte moet doen of ieder apart, dat ligt aan je situatie. In deze blog lees je precies hoe het zit.

> Lees verder

Hypotheek

2 maart 2019

Een hypotheek afsluiten in 2019: de belangrijkste veranderingen!

Kim Bakker, Redacteur

Ook in 2019 gaan er weer een héle hoop mensen verhuizen. Misschien ben jij wel één van hen! Als je dit jaar een nieuwe hypotheek gaat afsluiten, wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Want al die hypotheekregels die elk jaar veranderen… je wordt er duizelig van. Daarom zetten wij de drie belangrijkste voor je op een rij. Lekker overzichtelijk!

> Lees verder

Pagina's