Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Opinie

1 maart 2019

“Ik heb 2 kids en daarom juist wél een aov”

Redactie | Aegon Blog

Wel óf geen aov? “Komt later wel!”, is het antwoord van veel startende ondernemers. Want als beginnend bedrijf ben je vooral bezig met klanten, opdrachten en deadlines. Maar hoe zit dat een paar jaar later? In gesprek met ‘Redactiegasten’ Sander (37) en Gijs (41): twee gasten met één bedrijf. 

> Lees verder

Opinie

1 maart 2019

‘In één klap wordt het financiële plaatje inzichtelijk’

Marise Sperling, Redacteur

Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven, maar toch strandt het huwelijk. Dat gebeurt tegenwoordig bij 1 op de 3 stellen. Er breekt dan een zware tijd aan, óók financieel. Er moeten goede afspraken worden gemaakt die voor beide partners gunstig uitpakken. De Financiële Vooruitblik bij Scheiden helpt hierbij. Advocaat en scheidingsmediator Saskia Braun, van branchevereniging vFAS, legt uit wat deze tool inhoudt.

> Lees verder

Dure gin toncs
Sparen

19 februari 2019

6 geldblunders die jij nóóit gaat maken

Annieck Verkerk, Redacteur

Of het nu om € 5 gaat of om € 1.000: geld verliezen is zó zonde! Zeker als je het kon voorkomen. Daarom zetten wij een paar veelvoorkomende geldblunders op een rij. Zo hoef jij die nooit te maken! 

> Lees verder

Nieuws

19 februari 2019

5 dingen die je moet weten over het jaaroverzicht

Marise Sperling, Redacteur

De verschillende jaaroverzichten vallen binnenkort weer in de (digitale) brievenbus. De opkomende vraagtekens bij het zien van dit document zijn voor veel mensen een feest der herkenning. Maar niet eentje waar je de slingers voor ophangt. 

> Lees verder

Sparen

15 februari 2019

Rondkomen van nog geen €1.200,- per maand? Natasha vertelt hoe zij dat doet!

Redactie | Aegon Blog

Natasha (33) leeft sinds twee jaar van een bijstandsuitkering. Ze baalt van haar situatie, maar probeert er voor haar dochter Mylou (12) het beste van te maken. Ze deelt haar ervaringen én tips hoe zij rondkomt met €1.200,- per maand!

> Lees verder

Verzekeren

14 februari 2019

Samenwonen? Bespaar op jullie verzekeringen!

Annieck Verkerk, Redacteur

De champagne kan open, want je gaat samenwonen! Leuk! Waarschijnlijk kijk jij je lover het liefst non-stop verliefd in de ogen. Toch is het handig om óók een blik te werpen op jullie verzekeringen. Want door het aanpassen en samenvoegen van verzekeringen kun je behoorlijk wat besparen. Van dat geld kun je mooi een retourtje Parijs kopen <3

> Lees verder

Pagina's