Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

8 januari 2019

Voorkom winterblues door nú al te plannen en te sparen voor die heerlijke vakantie!

Redactie | Aegon Blog

De kortste dag van het jaar hebben we al gehad, maar toch duurt het nog even voordat we weer van de zon kunnen genieten! Alvast voorbereidingen treffen voor je vakantie is dan een goede bezigheid. Met deze spaartips kom je een stuk dichter bij je vakantiedoel!

> Lees verder

Hypotheek

4 januari 2019

Overlijdensrisicoverzekering en hypotheek: dit moet je weten!

Kim Bakker, Redacteur

Ben jij op zoek naar een koophuis? Of heb je onlangs je droomhuis gevonden? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de financiering. Je hebt waarschijnlijk een hypotheek nodig, maar ook verschillende woonverzekeringen en mééstal ook een overlijdensrisicoverzekering. Maar wat is een overlijdensrisicoverzekering eigenlijk? Wij vertellen je wat je moet weten!

> Lees verder

Verzekeren

4 januari 2019

4 redenen om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten

Kim Bakker, Redacteur

Stel dat je er ineens niet meer bent. Dan wil je dat je gezin zo veel mogelijk door kan gaan met hun leven. Met een overlijdensrisicoverzekering zorg je daarvoor. Benieuwd waarom een overlijdensrisicoverzekering een goed idee voor jou? We zetten 4 redenen op een rij!

> Lees verder

Verzekeren

21 december 2018

Leef in het moment, maar denk na over risico’s

Redactie | Aegon Blog

Een gezin is vaak rennen en vliegen. Logisch dus dat sommige dingen er wel eens bij inschieten. Zoals het regelen van je geldzaken. Aegon-medewerkers vertellen hoe zij het thuis hebben geregeld. Deze keer: Klaas Noorman (54). Hij vertelt hoe hij na het overlijden van zijn vrouw het gezin draaiende hield. En hoe hij omging met de financiële gevolgen.

> Lees verder

Sparen

18 december 2018

Boodschappen doen voor maar 50 euro per week? Zó doe je dat

Marise Sperling, Redacteur

Schrik je elke keer weer als je ziet hoeveel je deze week hebt uitgegeven aan boodschappen? Er zijn genoeg manieren om geld te besparen op dit vlak. Wil je weten hoe? Bekijk deze 9 tips. En die komen héél goed van pas na zo’n dure decembermaand.

> Lees verder

Hypotheek

17 december 2018

‘Bij het afsluiten van mijn eerste hypotheek had ik er vrij weinig verstand van.'

Sadia Shirriff, Redacteur

Joost woonde 9 jaar in Haarlem met zijn vriendin en dochtertje van 3. Samen hebben ze gekozen om van een oudbouwwoning in Haarlem naar een nieuwbouwwoning in Delft te verhuizen. Zij hadden al een hypotheek en hebben samen met een adviseur opnieuw moeten kijken of dat nog paste bij hun situatie.

> Lees verder

Pagina's