Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

07/08/2019 - 17:29

7 geldtips voor singles die op vakantie gaan

Redactie | Aegon Blog

Op vakantie gaan is hartstikke leuk. Gezellig met vrienden of familie. Of lekker knus met zijn tweetjes. Maar als je single bent, ligt dat op vakantie gaan toch een beetje anders. Oók als het gaat om geldzaken. Want alleen reizen is vaak duurder dan samen. Globetrotter én single Milou (26) geeft je handige geldtips. 

> Lees verder

Hypotheek

06/08/2019 - 13:50

6 manieren om je woning meer waard te laten worden

Kim Bakker, Redacteur

Hoe meer je woning waard is, hoe meer je er voor kunt vragen als je ooit wilt verhuizen. Wat zijn nou de beste manieren om de waarde van je woning te verhogen? Wij geven je 6 tips!

> Lees verder

fabels beleggen
Beleggen

01/08/2019 - 14:14

Dit wist je nog niet: 5 fabels over beleggen

Redactie | Aegon Blog

Over beleggen bestaan veel fabels. Dat het alleen voor mannen zou zijn, bijvoorbeeld. En dat het ingewikkeld is. Jammer, want hierdoor durven veel vrouwen er niet mee te beginnen. Terwijl beleggen naast sparen een interessante manier kan zijn om meer uit je geld te halen en je goed voor te bereiden op de toekomst. Wij ruimen dé fabels over beleggen uit de weg.

> Lees verder

Sparen

30/07/2019 - 17:53

Dé Financiële Zomerhoroscoop

Sadia Shirriff, Redacteur

De zon schijnt, we zijn allemaal wat vrolijker én vaker buiten: lekker drankjes doen op het terras, nóg een keertje uit eten en toch ook wéér dat ijsje halen om af te koelen. Je geldpot slinkt als de zon schijnt toch wat sneller. Check snel hoe het met jouw financiën gesteld is deze zomer en wat jij kunt verbeteren? 

> Lees verder

Beleggen

30/07/2019 - 16:32

Een financiële meevaller gehad? Zó kun je daar slim mee omgaan

Redactie | Aegon Blog

Een bonus, een erfenis of misschien wel een prijs in de loterij: met een financiële meevaller kun je veel doen. In één keer uitgeven is een optie, maar je kunt er natuurlijk ook andere dingen mee doen die handiger zijn voor de lange termijn.

> Lees verder

Hypotheek

29/07/2019 - 14:41

Zo weet je hoeveel je kunt lenen voor je nieuwe hypotheek

Redactie | Aegon Blog

Of je nu van een studio naar een ruim appartement gaat, of je stadswoning inruilt voor een nieuwbouwhuis: een nieuwe hypotheek blijft spannend. Wij vertellen je hoe je berekent wat je voor je nieuwe huis kunt lenen.

> Lees verder

Pagina's