Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vrouw op bank
Hypotheek

15 oktober 2018

Heb je een aflossingsvrije hypotheek? Zó los je ‘m af!

Kim Bakker, Redacteur

Je hoort er op dit moment van alles over: de aflossingsvrije hypotheek. Het blijkt dat maar liefst een zesde van alle mensen met een aflossingsvrije hypotheek in de problemen komt op de einddatum. Zonde, want het gaat om veel geld! Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om het wél goed te regelen. Wij zetten ze voor je op een rij!

> Lees verder

Hypotheek

15 oktober 2018

‘Laat je niet gek maken in deze waanzin!’

Sadia Shirriff, Redacteur

Ranti, een van onze eigen hypotheekadviseurs was aanwezig bij de opnames van de WaanzinWoning. In dit filmpje kon je zien dat Eline zelfs in de meest bizarre omstandigheden tóch ter plekke wilde tekenen voor een woning. Zo zie je hoe overhit de huizenmarkt nou eigenlijk echt is! Wij hebben Ranti gevraagd wat hij hiervan merkt in zijn dagelijks werk.

> Lees verder

Hypotheek

5 oktober 2018

Aflossingsvrije hypotheek: een financiële tijdbom? Doe de check!

Kim Bakker, Redacteur

Heb je het al gehoord? Een aflossingsvrije hypotheek zou riskant zijn of zelfs een financiële tijdbom! Misschien denk je wel dat dit voor jou helemaal niet belangrijk is. Jij hebt alles toch geregeld of hebt helemaal geen aflossingsvrije hypotheek… maar weet je dat zeker? Tijd voor een check!

> Lees verder

Hypotheek

5 oktober 2018

Handige checklist voor de Open Huizendag!

Marise Sperling, Redacteur

Ga jij op pad tijdens de Open Huizendag? Leuk, én spannend tegelijk! Maar waarop kun je letten zodat je niets over het hoofd ziet? Wij helpen je op weg met handige tips én een checklist. Laat die huizenjacht maar beginnen!

> Lees verder

Marion van het Nibud
Opinie

2 oktober 2018

“Samenwonen? Praat met elkaar!”

Annieck Verkerk, Redacteur

Helemaal los op Pinterest, van woningboulevard naar woningboulevard en tientallen meubelwebsites afstruinen. Heel wat stellen die gaan samenwonen besteden uren aan de inrichting. Geldzaken zijn vaak een ondergeschoven kindje. Toch is het belangrijk om er wél goed bij stil te staan. Hoe? We vragen het Marion Weijers (55), adviseur budgetvoorlichting bij het Nibud.

> Lees verder

Stel aan keukentafel
Verzekeren

1 oktober 2018

Samenwonen? 4 tips voor jullie geldzaken

Annieck Verkerk, Redacteur

Gaan jij en je lover samenwonen? Gefeliciteerd! De kans is groot dat jullie het gesprek over wie hoeveel gaat betalen vooruitschuiven, want... kan het nóg ongezelliger? Toch is het slim om vóórdat jullie onder één dak wonen jullie geldzaken te bespreken. We geven vier tips.

> Lees verder

Pagina's