Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Beleggen risico's
Beleggen

29/04/2019 - 11:12

Alles wat je wil weten over de risico’s van laten beleggen

Sadia Shirriff, Redacteur

Denk je aan beleggen, dan denk je aan risico’s. En dat klinkt misschien eng. Maar is dat wel zo? We nemen dagelijks deel aan het verkeer en stappen in het vliegtuig naar mooie vakantieoorden. Allemaal situaties waar je ook risico loopt én toch doen we het! Waar het uiteindelijk omgaat, is dat je weet wat de risico’s kunnen zijn en dat je zelf kan bepalen óf en hoeveel risico je neemt. Daarom helpen wij je op weg om de risico’s van beleggen beter te begrijpen.

> Lees verder

Sparen

26/04/2019 - 15:02

Je financiële buffer op orde? Een makkie met deze tips!

Shanna van der Valk, Redacteur

Heb jij een spaarpotje achter de hand voor onverwachte uitgaven? Stel je voor dat je auto ineens kapot gaat of je wasmachine begeeft het. Het is dan verstandig om een bedrag achter de hand te hebben. En nee, dat hoeft helemaal niet lastig te zijn. Wij helpen je op weg!

> Lees verder

Roeien

25/04/2019 - 16:00

‘Verstand op nul en naar de getver gaan’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over duurtraining.

> Lees verder

Hypotheek

24/04/2019 - 17:10

Huren of kopen: wat kiezen Annieck en Shanna?

Kim Bakker, Redacteur

Huren of kopen? Voor de één een lastig dilemma, voor de andere is het antwoord vanzelfsprekend. Zo ook voor Annieck en Shanna. Annieck heeft net een huis gekocht. Shanna wil haar huurwoning juist verlaten voor… jawel! Een nieuwe huurwoning. Tijd om eens uit te zoeken waarom zij hiervoor kiezen.

> Lees verder

Nieuws

16/04/2019 - 10:14

‘Ik heb gekozen voor de liefde voor mezelf én de kinderen’

Sadia Shirriff, Redacteur

Tien jaar geleden leerde Roos haar ex-partner kennen. Ze raakte na een jaar zwanger van de eerste. Nummer 2 en 3 volgden snel daarna. Een gelukkig gezinnetje zou je denken, maar helaas. De relatie liep stuk. Lees hoe Roos het allemaal zélf heeft kunnen regelen toen ze er alleen voor stond.

> Lees verder

Sparen

16/04/2019 - 10:04

5 spaartips zonder grote bedragen aan de kant te zetten

Shanna van der Valk, Redacteur

Je wil gaan sparen. Vol goede moed zet je gelijk 500 euro op je spaarrekening. Maar al snel kom je geld tekort halverwege de maand. Telkens snoep je een klein bedrag van je spaarrekening af. In dit blog geven we 5 tips over hoe je tóch kunt sparen, zonder daar veel van te merken. Het enige wat je nodig hebt: geduld.

> Lees verder

Pagina's