Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

17 september 2018

Sparen voor je koter: zo doe je het!

Annieck Verkerk, Redacteur

Op 24 september komen de meeste kinderen ter wereld, blijkt uit statistieken van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat betekent voor heel wat kersverse ouders één grote roze wolk. En flinke kosten! Nu én in de toekomst. Berekeningen tonen aan dat een kind van wieg tot betaalde baan zo’n 100.000 euro kost. Sparen voor je koter is dus niet onverstandig. Daarom zetten we 5 tips op een rij.

> Lees verder

Sparen

7 september 2018

Ik hoefde niet eens auditie te doen. Ik heb de Latte Factor!

Sadia Shirriff, Redacteur

Mijn collega Marise vertelde enthousiast over iets nieuws dat ze heeft geleerd: de Latte Factor. Ik had al een flauw vermoeden wat dat ongeveer moest zijn en kreeg het direct benauwd… Of ik het misschien ook leuk vond om te onderzoeken of ik de ‘Latte Factor’ heb. Ehh jawel, maar ik wist het al hoor, die heb ik!

> Lees verder

Hypotheek

31 augustus 2018

‘Ga je op huizenjacht? Laat je niet gek maken!’

Sadia Shirriff, Redacteur

Wanda wilde graag een betere balans tussen werk en privé. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft ze een hectisch jaar achter de rug: een nieuwe baan, haar man die ook ervoor koos om voor zichzelf te beginnen én een nieuw huis. Hoe verliep de huizenjacht en heeft zij haar hoofd koel kunnen houden met al deze ballen in de lucht?

> Lees verder

Verzekeren

28 augustus 2018

‘Mensen hebben niet door wat de gevolgen zijn van fraude’

Marlies Touburg, Webredacteur

Ook 2017 liet weer een toename zien in het aantal meldingen van verzekeringsfraude. 15% maar liefst! Gelukkig worden de verzekeraars steeds beter in het opsporen van de fraudeurs. Ook Aegon werkt hard aan het beperken van deze schade om de premie laag te houden en doet dat onder meer met bijzonder slimme data-analyses. Jade de Vries, data analist bij Aegon, vertelt er meer over

> Lees verder

Sparen

17 augustus 2018

‘Onbewust ging er elke maand 60 euro naar de espressobar’

Sadia Shirriff, Redacteur

Ken je de Latte-factor? Mijn collega Rob Jokhorst weet er alles van! Hij haalt dagelijks écht lekkere koffie bij de espressobar van ons kantoor. Hierdoor geeft hij elke dag onbewust minstens een paar euro uit. Al die kleine bedragen tellen aan het eind van de maand flink bij elkaar op. En dat is de Latte-factor. Ik heb hem ondervraagd hoe bewust hij is van zijn uitgavenpatroon!

> Lees verder

Roeien

16 augustus 2018

‘Ik kan zeggen dat ik de wereldbeker vanuit m'n bed heb gewonnen’

Redactie | Aegon Blog

Nemen keuzeroeiers Marieke Keijser (21) en Tone Wieten (24) liever hun trainingsschema op papier of op hun telefoon mee? Drinken ze water of sportdrank tijdens de training? Een nieuwe aflevering van Dilemma’s met Marieke en Tone.

> Lees verder

Pagina's