Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

08/04/2019 - 14:15

Challenge accepted: van spender naar spaarder

Shanna van der Valk, Redacteur

Elke dag koffie bij de espressobar, dure boodschappen, té veel kleding: we hebben allemaal slechte gewoonten die geld kosten. Veel geld. De vraag is: hoe kom je er vanaf? Erik en Lisa, twee Aegon-medewerkers, gaan de uitdaging aan. In de maand april gooien ze het roer om. Worden zij goed met geld?

> Lees verder

Sparen

05/04/2019 - 13:37

“Sparen om te sparen werkt niet. Spaar met een doel”

Shanna van der Valk, Redacteur

Sparen is voor de spenders onder ons een pijnlijk onderwerp. We willen het wel, maar het lukt niet. Tijdens het interview met consumentenpsycholoog Patrick Wessels wordt duidelijk waar dat aan kan liggen. Wist je bijvoorbeeld dat een spaarrekening bij een andere bank verschil kan maken?

> Lees verder

Nieuws

02/04/2019 - 15:25

O no, where did my money go?!

Shanna van der Valk, Redacteur

Mijn naam is Spender, Big Spender. Of althans, dat was mijn naam. Het is tijd om het roer om te gooien. Sinds een paar maanden leef ik op een budget. Hier vertel ik mijn verhaal, wat er voor mij veranderde en geef ik tips. Want als ík het kan, kan iedereen het.

> Lees verder

Nieuws

28/03/2019 - 15:19

‘Goede financiële afspraken vormen het fundament van je toekomst’

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Scheiden, je denkt er liever niet over na als je gelukkig bent met je geliefde van je leven. Toch is het verstandig om dat wél te doen. Als onverhoopt alles anders loopt, wil je dat je geldzaken goed geregeld zijn. Vanuit haar bedrijf Scheiding Geregeld én uit ervaring weet Mabelle Mulders (42) hier alles van: “Ik ben de financieel echtscheidingsadviseur die ik zelf graag had gehad toen ik scheidde.”

> Lees verder

Nieuws

28/03/2019 - 14:31

‘Zet zaken zwart op wit zodat je bent beschermd tegen financiële gevolgen’

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Van samen dolgelukkig tot elkaar het licht niet in de ogen gunnen. Het kan íedereen overkomen. Hoe beland je in zo’n situatie? Wat doet het met je? En: hoe ga je verder? Oud-echtscheidingsadvocaat en relatietherapeut Wills Langedijk (59) weet dit als geen ander. “Scheiden is een emotionele rollercoaster, zeker als de één van de twee financieel afhankelijk is geworden.”

> Lees verder

Nieuws

28/03/2019 - 13:39

‘Door mijn scheiding weet ik: samen praten over je geldzaken is heel belangrijk’

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Van een luxe leven in een droomappartement met mooie auto’s voor de deur naar torenhoge schulden en een sociale huurwoning tweehoog-achter. Het kan íedereen overkomen. Hoe beland je in zo’n situatie? Wat doet het met je? En: hoe ga je verder? Stella de Swart (53) weet dit als geen ander door haar scheiding met alle gevolgen van dien. Ze deelt haar verhaal.

> Lees verder

Pagina's